Ženy vyhrály na hřišti brněnských Horních Heršpic 5:0, hattrickem se prosadila Veronika Mášová, která tak skvěle navázala na čtyři branky z předešlého zápasu s Duklou. Dorostenky uspěly v Hradci Králové po penaltách, starší žákyně podlehly Teplicím.

Ženy

Čtvrtého vítězství z posledních pěti zápasů dosáhl A-tým žen, který v Horních Heršpicích v Brně vyhrál 5:0! Tři branky vsítila Veronika Mášová, dvě Petra Tauberová. „Do tohoto utkání jsme vstoupili velice aktivně a vytvářeli si dost šancí. Jsem velmi rád, že se nám střelecky daří a máme již 38 vstřelených gólů,“ těší kouče Lukáše Růžičku.

Brno H. Heršpice – Plzeň 0:5
Branky: 12. Mášová, 20. Tauberová, 67. Tauberová (pen.), 78. Mášová, 86. Mášová

Dorostenky

O velmi slušný obrat se v Hradci Králové postaraly dorostenky. Ačkoliv již po 22 minutách prohrávaly o dvě branky, nakonec si odvezly dva body. Ve 36. minutě snižovala Barbora Polcarová, ve druhé půli vyrovnala Eliška Němcová a penalty vyhrály viktoriánky v poměru 5:4.

Hr. Králové – Plzeň 2:3pen.
Branky: 12. Šolínová, 22. Vejrová – 36. Polcarová, 65. Němcová. Penalty: 4:5.

Starší žákyně

Starší žákyně v Oseku u Teplic sahaly po velkém obratu. Po vedoucí brance Šottové vstřelily domácí hráčky čtyři góly, jenže krátce nato se prosadily Holubová s Klepsovou a bylo to jen o gól. Vyrovnání se už ale plzeňský tým nedočkal.

Teplice – Plzeň 4:3
Branky: 23. Sýpalová, 24. Kratochvílová, 40. Kuchařová, 41. Šulcová – 8. Šottová, 48. Holubová, 55. Klepsová

Mladší žákyně

Zápas mladších žakyň na Slavii byl pro viktoriánky rozehraný dobře, po 35 minutách vedly 3:1. Zápas byl ovšem kvůli krupobití přerušen, po čekací době 30 minut se situace stále nezlepšila, a tak bylo utkání ukončeno předčasně. Náhradní termín dohrávky a stav, za kterého se zahájí, bude na domluvě klubů a rozhodnutí sportovně technické komise.