Viktoriáni si závěr ligového ročníku 2022/2023 zpříjemnili vítězstvím na Spartě. Utkání zhodnotil kouč Bílek, pro něhož se jednalo o poslední zápas na lavičce západočeského klubu.

„Sparta samozřejmě už před zápasem věděla, že má titul, ale i tak jsme rádi, že jsme tady vyhráli,“ hodnotil skončený duel trenér Bílek. „Utkání jsme odehráli dobře, udrželi jsme nulu… Je to pro nás po tom zpackaném jaru příjemný závěr.“

Viktoriáni ale zejména v prvním poločase měli namále, v řadě šancí je hned několikrát podržel skvěle chytající brankář Staněk. „Jindra dnes ukázal svoje kvality, byl vynikající. Podržel nás v těžkých situacích,“ chválil 27letého brankáře kouč, který dnes na Spartě odtrénoval svůj poslední zápas ve Viktorce.

„Byl jsem tady dva roky. Jednou jsme byli první, zahráli jsme si Ligu mistrů a nyní jsme skončili třetí, což nás kvůli tomu nepovedenému jaru mrzí, ale Viktorka zase bude hrát Evropu. Z tohohle pohledu to tedy zas tak hrozné není,“ ohlédl se. „Odcházím s tím, že jsem na Viktorce zažil jedny z nejkrásnějších trenérských chvil,“ uzavřel.

Fotogalerie