Ligová fotbalová asociace zveřejnila vítěze individuálních anket za měsíc září. A zcela ji ovládli zástupci Viktorky! Nejlepším trenérem byl v hlasování fanoušků zvolen Michal Bílek. Již čtvrtý měsíc v řadě! TomᚠChorý se pak stal nejlepším hráčem.

Trenér měsíce září - Michal Bílek


Mužstvo Michala Bílka pokračovalo i v září ve výkonech, které mu ve všech případech zajistily výhru. Viktoriáni postupně brali tři body v Liberci, Olomouci a naposledy i po domácím utkání se Slavií.

57letý trenér si díky tomu vysloužil již čtvrté ocenění pro trenéra měsíce za sebou! Dvakrát na něho pak dosáhl v tomto ročníku. Nejvíce hlasů totiž získal i za srpen. Rozhovor s Michalem Bílkem po zisku tohoto ocenění si můžete přečíst ZDE.


Hráč měsíce září - TomᚠChorý

TomᚠChorý ve třech zářijových utkáních vstřelil tři góly. V Liberci při výhře 1:0 jako náhradník neskóroval, ale v Olomouci se proti mateřskému týmu trefil dvakrát a pomohl k našemu vítězství 3:2. Ve šlágru s pražskou Slavií zase sedmadvacetiletý útočník proměněnou penaltou nasměroval úřadující mistry k domácímu triumfu 3:0.


Oběma viktoriánům gratulujeme k úspěchu!