Záložník Michal Hlavatý po téměř šesti letech opouští Viktorii a přestupuje do Pardubic, ve kterých hostoval v sezonách 2019/2020 a 2020/2021.

Středopolař, který nedávno oslavil čtyřiadvacáté narozeniny, přišel z Příbrami v létě roku 2016. Po působení v mládeži Viktorie hostoval dvě sezony nejprve v Sokolově a později právě v Pardubicích, kam se nyní vrací.

S východočeským týmem dokázal Hlavatý vyhrát druhou ligu a postoupit do nejvyšší soutěže, přičemž se čtrnácti vstřelenými brankami rovněž patřil k nejlepším střelcům FNL. V první prvoligové sezoně se poté podílel na úspěšném umístění v horní polovině tabulky.

Za FCVP odehrál majitel mistrovského titulu z uplynulé sezony utkání v předkole Konferenční ligy proti Dynamu Brest, kdy svým výkonem přispěl ke dvěma výhrám, a také si přispal ligové starty na začátku mistrovské sezony. Následně absolvoval roční hostování v Mladé Boleslavi.

"Michal je bezesporu skvělý fotbalista i vynikající kluk do kabiny. V Pardubicích se mu dařilo, patřil tam mezi důležité hráče, a proto nyní volí tuto cestu. Já mu přeji v jeho další fotbalové kariéře jen to nejlepší," okomentoval transfer Adolf Šádek, generální ředitel Viktorie.

Michale, děkujeme a přejeme hodně štěstí!