Nedělní duel s Baníkem Ostrava (15:30) nabídne v Doosan Areně nejen skvělý fotbal, ale i Esport zónu s konzolemi PS4, autogramiádu viktoriánů a fanoušci také poprvé uvidí Rodinnou tribunu v novém kabátě! Vstupenky na utkání jsou stále k dispozici.

Rodinná tribuna Hitrádia FM Plus v sektoru H na hlavní tribuně nabízí nejmenším návštěvníkům Doosan Areny zábavu před samotným zápasem i o poločasové přestávce. Hostesky jim rády nakreslí na obličej červenomodrou vlajku, mohou si zasoutěžit v kreslení, vyfotit se u jedné ze dvou fotostěn či si zahrát hru FIFA na herních konzolích PS4. A v neděli se poprvé mohou vyfotit i u zcela nové výmalby, kterou obstaral Malej Dejv. Velký fanoušek Viktorky, kterého si možná pamatujete ze známé talentové soutěže.

„Jsem rád, že mě Viktorka oslovila a že jsme to vše stihli. Doufám, že se to všem bude líbit,“ vyprávěl Dejv poté, co během reprezentační přestávky dokončil své dílo ve spolupráci s Alešem Čermákem. „Našim cílem je, aby se děti i jejich rodiče na Rodinné tribuně cítili dobře a společně se zápasem jsme jim nabídli atraktivní zábavu, za kterou se budou rádi vracet,“ uvedl za klub mluvčí Václav Hanzlík.

V neděli je navíc připravena autogramiáda dvou vybraných hráčů prvního týmu! Ti na Rodinnou tribunu dorazí ve 14:15 a budou se všem zájemcům podepisovat do 15:00.

Po utkání si navíc fanoušci mohou u hostesek v okolí stadionu vyzvednout malé dárky – chipy Lays od partnera utkání Pepsi či speciální přílohu Deníku, v níž je například rozhovor s Markem Bakošem či soutěž o atraktivní ceny.