Viktoriánský advent začíná! Přinášíme vám program pátečních Vánoc s Viktorkou i nedělní vánoční fanzóny před duelem s Budějovicemi.

VÁNOCE S VIKTORKOU

Tradiční a u fanoušků oblíbená akce. Letos na novém místě a v novém formátu. V pátek 8. 12. začínáme v 17:30 na vánočních trzích na náměstí republiky v Plzni. Na co se můžete těšit?

PROGRAM

Program na hlavním pódiu vás po celých devadesát minut provede moderátor Jiří Pelnář. K sobě si postupně bude zvát hráče, trenéry i další vzácné hosty.

Společně pokřtíme nový nástěnný kalendář pro rok 2024, vyhlásíme nejlepšího viktoriánského mládežníka za měsíce listopad a jak jsme slíbili, představíme vám jedno vánoční překvapení.

Ti z vás, kteří na akci dorazí, uslyší premiéru zbrusu nové vánoční hymny FC Viktoria Plzeň! A tady potřebujeme vaši pomoc. Určitě si vezměte viktoriánské šály, abychom je během hymny pozvedli nad hlavy a stanete se tak součástí videoklipu, který vám představíme v rámci programu zápasu Konferenční ligy s Astanou.

Po celých devadesát minut navíc bude probíhat autogramiáda ve stanu hned vedle pódia.

Každý z fanoušků i návštěvníků akce se může zapojit do soutěže a vyhrát jednu z pěti cen od viktoriánského Ježíška, například rodinnou VIP vstupenku na duel s Astanou, podepsaný dres či kalendáře. Do soutěže se přihlásíte jednoduše – po celý den bude u našeho stánku Viktoria shopu k dispozici QR kód, jehož načtením a rychlou registrací se dostanete do slosování. Stejně tak budou od 15:00 obcházet trhy naše hostesky, které vás rovněž vyzvou k registraci. Podmínkou pro výhru kromě registrace je to, abyste byli na akci přítomni (17:30 – 19:00). Výherci si totiž své ceny převezmou přímo na pódiu z rukou našich hráčů!

Dárek pro vás: hostesky budou jako poděkování zároveň rozdávat vouchery na 1+1 vstupenku zdarma na dva poslední domácí zápasy tohoto roku – v neděli 10.12. s Budějovicemi (velká fotbalovohokejová neděle) nebo ve čtvrtek 14.12. s Astanou (oslava postupu a pokus o rekord).

Po celý den samozřejmě bude na trzích k dispozici stánek Viktoria shopu, kde si můžete pořídit například šálu, kterou využijete během zpěvu vánoční klubové hymny, nebo třeba kalendář, který vám pak podepíšeme na autogramiádě. V tento den navíc při nákupu nad 500 Kč obdržíte jako bonus viktoriánský hrneček zdarma.

Charitativní stromečky: mnoholetá tradice, kterou děláme společně radost. Ani letos nebudou chybět vánoční charitativní stromečky pro Fakultní nemocnici Plzeň a ZOO Plzeň. Přinést dárek a položit jej pod stromeček bude možné v pátek od 16:00 do 19:00 hned vedle pódia. Následně stromky přemístíme před Viktoria shop, kde vám budou k dispozici až do čtvrtka 14.12. V neděli při zápase s ČB budou ve fanzóně. Následně všechny vaše dárky předáme tam, kde udělají radost.

VELKÁ FOTBALOVOHOKEJOVÁ NEDĚLE S VÁNOČNÍ FANZÓNOU

Neděle, 10. prosince od 15:00. Viktorku čeká ligová bitva s Českými Budějovicemi (vstupenky zakoupíte ZDE). A před Doosan Arenou pro vás bude nachystaná speciální vánoční fanzóna.

Co v ní naleznete? Kromě občerstvení si budete moci zasoutěžit ve střelbě na branku jak fotbalovým míčem, tak i hokejovým pukem. Chybět nebude ani stánek a hudba v podání Hitrádia FM Plus.

V dílničce si ti nejmenší vyrobí vlastní vánoční ozdobu, připraven bude i kamera, kde můžete nahrát vánoční přání pro všechny viktoriány – a my jej pak využijeme během vánočních svátků.

K dispozici bude zóna s play stationy a esportovým hráčem FCVP či zóna VZP.

A to hlavní samozřejmě nastane v 15:00, kdy viktoriáni vyběhnou zápasu a moc se těší na vaši podporu! Po zápase pak mají fanoušci dostatek času, aby se přesunuli na zápas Indiánů proti Třinci.

„Jsme jedno město, jedno srdce. Věříme, že nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků a poženou nás za výhrami,“ shodují se Jindřich Staněk s Dominikem Pavlátem, výborní gólmani, reprezentanti a tváře celé velké fotbalohokejové neděle.

PORVEME SE O REKORD!

Viktoriánský advent zakončíme ve čtvrtek 14. prosince, kdy nás v Doosan Areně čeká závěrečný duel základní skupiny Evropské konferenční ligy. A my se v něm pokusíme o rekordní zápis – zapsat šestou výhrou a zakončit skupinu s plným počtem bodů.

Viktoriáni, buďte u toho s námi. Přijďte se rozloučit s fotbalovým rokem, oslavit s námi postup do osmifinále a porvat se s námi o rekord!

Vstupenky pořídíte ZDE.