Statistiky domácího utkání mluvily jednoznačně pro viktoriány. 76% držení míče, šestnáct střeleckých pokusů, sedm střel na branku. Přesto doma viktoriáni branku nevstřelili. Napravit se to pokusí Koubkova parta už dnes od 20 hodin v Prištině na stadionu Fadila Vokrriho.

Dvakrát balon lízl brankovou konstrukci. Několik dobrých zákroků předvedl kosovský brankář Florjan Smakiqi a obrovskou šanci v závěru nevyužil ani hostující Albert Dabiqaj. První utkání ve Štruncových sadech branky nepřineslo. Dnes tak čeká svěřence Miroslava Koubka otevřená bitva na Kosově poli. Viktoriáni v domácím utkání dominovali, chyběla jen gólová tečka. Kosovská nejvyšší soutěž začíná až 13. srpna. Drita tak, na rozdíl od našeho týmu, od posledního vzájemného zápasu žádné ligové utkání nehrála, což samozřejmě může být výhoda i nevýhoda.

„Čeká nás opět velice náročné utkání proti Viktorii Plzeň. Myslím si, že to bude ještě t잚í zápas než ten první, který se hrál v České republice. Sice jsme v Plzni uhráli pozitivní výsledek, ale to nic neznamená. Čeká nás další zápas. Měli jsme čas se připravit a budeme bojovat o postup. Vím, že je Viktoria Plzeň favorit, ale my budeme mít výhodu domácího hřiště a podpory fanoušků,“ řekl na předzápasové tiskové konferenci trenér FC Drita Diamantis Vavalis.

Utkání FC Drita - FC Viktoria Plzeň můžete sledovat živě od 20:00 na ČT Sport. 

Vše podstatné včetně ohlasů po utkání vám samozřejmě nabídneme na našem webu a klubových sociálních sítích.