Fotbalisté Viktorie Plzeň se po skončení karantény vrací k přípravě. Ve čtvrtek se poprvé sešel téměř kompletní tým a absolvoval první společný trénink.

Po dvou týdnech nucené pauzy přivítal ve čtvrtek dopoledne trenér Adrian Guža svůj tým k prvnímu společnému tréninku. „Byla to nepříjemná pauza, ale nedá se nic dělat. Teď je to za námi, hodili jsme to za hlavu. Hlavní je, že jsou kluci zdraví a můžeme se nyní opět společně připravovat,“ řekl.

Pro čtvrteční trénink využili viktoriáni sportovní areál ve Skvrňanech, kde je rovněž špičkové zázemí pro přípravu. „Využili jsme všechny prvky, které jsou k dispozici. Našim cílem je jednoznačně připravit se správným způsobem na nadcházející program, ve kterém nás čeká hodně utkání v rychlém sledu,“ doplnil Adrian Guža.

Zpět do ligových zápasů naskočí Viktoria po reprezentační přestávce, konkrétně v neděli 4. dubna domácím utkáním s Dynamem České Budějovice. Hned nato odehraje ve středu čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem a následně zamíří o dalším víkendu do Karviné.