Poslední zápas podzimní části letošní sezóny tým vedený koučem Parláskem odehraje tuto sobotu od 18 hodin na umělém hřišti v Drahovicích v Karlových Varech.

Nᚠsobotní soupeř se nachází ve středu tabulky ČFL A, konkrétně na jejím devátém místě. Momentálně se potýká s bídnou formou. Z posledních pěti kol si totiž odnesl jen čtyři body za výhru nad Zbuzany a remízu s Vltavínem. Jejich skóre z těchto pěti zápasu činí 5:12.

Nejlepším střelcem týmu je Nigerijec Joseph Ede, jenž přišel v srpnu z beninského AS Cotonou a zatím stihl odehrát 7 zápasů, v nichž nastřílel úctyhodných 6 branek.

Na druhé straně to nejvíce pálí Adamu Vrbovi, který se zatím trefil sedmkrát. Jen jeden gól na něj pak ztrácí jeho spoluhráč a jmenovec Adam Kronus.

I jejich zásahy mají zásadní podíl na tom, že má viktoriánská rezerva nejlepší útok soutěže a pere se o špici tabulky. V případě výhry by totiž mohla přezimovat na prvním místě třetí ligy. Aktuálně Plzeňané okupují druhou příčku a na první béčko pražských Bohemians ztrácejí jen bod.