V 11. kole zavítá na hřiště Viktorie Plzeň brněnská Zbrojovka. Viktoriáni budou chtít odčinit výkon ze švýcarského Luzernu a potěšit své fanoušky dobrou hrou zakončenou tříbodovým ziskem, který by prodloužil rekordní sérii na 11 výher od startu sezony. Před utkáním jsme vyzpovídali ofenzivního krále HET ligy Michaela Krmenčíka a záložníka Václava Pilaře.

„Vzhledem k tomu, že hrajeme na domácí půdě, tak očekávám utkání, které bychom měli zvládnout,“ říká odhodlaně kanonýr Michael Krmenčík. „Zvl᚝ po tom nevydařeném zápase s Luganem, které musíme hodit za hlavu. Je třeba opět přepnout na ligu,“ uvědomuje si reprezentační forvard.


Záložník Václav Pilař souhlasí, zároveň rozhodně neočekává nic lehkého. „Musíme napravit nevydařený výsledek z Evropské ligy. Doufám, že budeme hrát tak dobře, abychom z toho vytěžili tři body. Povinnost nám dělí doma vyhrát, uděláme všechno pro to, abychom zůstali stoprocentní,“ přeje si prodloužit rekordní sérii.


Hlavním ofenzivním statistikám HET ligy kraluje Michael Krmenčík. Se sedmi góly je nejlepším střelcem, se čtyřmi asistencemi společně se spoluhráčem Janem Kopicem pak také nejlepším nahrávačem. „Chci dávat góly a být co nejvíce prospěšný týmu. Navíc máme všichni obrovskou motivaci pokračovat v té nastartované sérii, chceme vyhrávat,“ deklaruje jasně.

Pilař by pak rád v neděli od 17 hodin pozval do Doosan Areny všechny viktoriány. „Budeme chtít doma získat tři body. Opět k tomu budeme potřebovat vaši skvělou podporu, čeká nás totiž těžké utkání,“ vzkazuje.