Dorostenecké kategorie U19 a U17 vyhrály v Olomouci. Žáci U13 zvládli přestřelku s Hradcem Králové. Mladší žačky si dále drží první místo, s Braníkem vyhrály 14:1.

Olomouc vs. FCVP U19 2:3
Střelci:
 2. Huňa, 74. Huňa - 7. Böhm, 10. Böhm, 62. Deml
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Hned na začátku zápasu jsme dostali branku, ale do desáté minuty jsme dokázali dát dva góly a šli do vedení. Ve druhém poločase jsme přidali třetí gól, soupeř snížil a na konci utkání byl nebezpečný, ale výhru jsme si už pohlídali.”


Žižkov vs. FCVP U18 5:2
Střelci:
 11. Ret, 15. Ret, 28. Pešek, 49. Ret (pen.), 79. Ret (pen.) - 39. Řáda, 55. Šlegel
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Vstup do zápasu se nám nevydařil a po třiceti minutách jsme prohrávali 3:0. Domácí byli důraznější v obou pokutových územích.”


Olomouc vs. FCVP U17 0:2
Střelci: 
17. Kdolský (pen.), 90. Velich


Žižkov vs. FCVP U16 1:2
Střelci: 88. Kubečka - 35. Vukovič, 60. Koudele
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V zápase jsme měli kombinačně navrch a vytvářeli jsme si i šance, ale v prvním poločase se prosadil jen Kristian Vukovič. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně, druhý gól po presinku vstřelil Kryštof Koudele. Mohli jsme přidat i třetí branku, to se nám nepodařilo, naopak jsme v závěru inkasovali po standardní situaci. Soupeř pak zjednodušil hru, ale kluci hráli obětavě a závěr zápasu zvládli.”


FCVP U15 vs. Hradec Králové 1:3
Střelci:
 6. Chumlen - 8. Wenke, 13. Kloutvor, 72. Kubásek
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Dnes jsme neměli ideální vstup do zápasu a prvních dvacet minut jsme působili unaveným a pomalým dojmem. I přesto jsme šli do vedení po presingové situaci 1:0, následně jsme však ztratili vedení po dvou centrech do našeho pokutového území, 1:2. Ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale nedokázali jsme využít naše příležitosti. Soupeř naopak v závěru z ojedinělého brejku rozhodl na 1:3. I přes porážku, tak výkon ve druhém poločase byl velmi zajímavý, je třeba však hrát takto po celé utkání. Chybí nám gólový střelec, teď se nám v zápasech o branky dělí většinou více hráčů.”


FCVP U14 vs. Hradec Králové 3:0
Střelci:
 8. Šebek, 55. Šebek, 67. Běhounek (pen.)
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „Odehráli jsme dobré utkání. Vycházeli nám kombinace v křídelním prostoru, bohužel nám chyběla větší kvalita a klid při centru nebo v zakončení. Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli i do defenzivy a neobdrželi branku.”


FCVP U13 vs. Hradec Králové 5:3
Střelci:
 2. Harrison, 10. Serhiienko, 13. Serhiienko, 47. Bečka, 71. Serhiienko - 4. Zadrobílek (pen.), 68. Němeček (pen.), 74. Pospíšil
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „První dvě třetiny jsme byli lepším týmem. V poslední třetině jsme již tahali za kratší konec, ale svoji obětavostí jsme utkání dovedli do vítězného konce. Zasloužená výhra měla základy v zlepšené defenzivní činnosti celého týmu.”


FCVP U12 vs. Hradec Králové 4:1
Střelci:
 25. Lopatka, 59. Sismilich (pen.), 72. Kovařík, 87. Kovařík - 85. Matička


Liberec vs. FCVP Ženy 1:0
Střelci:
 80. Brázdová
Hodnocení asistenta trenéra Pavla Hudečka: „Utkání v Liberci jsme odehráli velmi dobře. I přes nepříznivý výsledek musíme holky pochválit, za výkon, který v utkání odvedly. Obrovské příležitosti, které měly naše nejmladší členky kádru jsme nedokázali proměnit a sami pak v závěru inkasovali z náhodné akce při drobné nedůslednosti v obraně. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, které holky dokázaly udržet po celé utkání. V kombinaci máme ještě dost nepřesností, ale nasazení a chu byly u holek skvělé. Pro nᚠmladý tým je takové utkání cennou zkušeností a pokud budeme přesnější v naší hře, přijde příště i odměna v podobě úspěšného výsledku. Holkám patří dík a za výkon, umocněný i prostředím hlavního stadionu v Liberci, velká pochvala. Příští víkend pak přivítáme v Dobřanech Spartu od 15:30.”


Chotusice vs. FCVP Ženy B 5:3
Střelci:
 32. Knapikova, 48. Brothánková, 62. Vaněčková, 72. Benešová, 90. Vaněčková - 2. Kořánová, 8. Slovenkaiová, 13. Klepsová


Slavia vs. FCVP WU18 3:0
Střelci:
 23. Chromečková, 65. Sládková, 67. Benešová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Fotbal je sport o chybách a detailech, my jsme udělali 3 chyby a Slavie nás potrestala a využila každé maličkosti, to byl ten největší rozdíl mezi námi. Jinak to byl fotbal nahoru a dolu a holky jsme hned po zápase pochválili, protože to byl jeden z nejlepších zápasů, co jsme tenhle rok odehráli. Holky jely na 100% a nenechaly jim nic zadarmo, kdybychom měli možná i více štěstíčka a vstřelili branku z nějaké šance, co jsme měli, tak to mohlo třeba vypadat jinak. Vsadili jsme na vysoký presink a chtěli jsme to Slavii co nejvíce znepříjemnit, což se nám dařilo a jim to moc nechutnalo a měli to těžký, ale jak jsme říkal, Slavie dala o 3 branky víc, takže výsledek sice vypadá, že šlo o jednostrannou záležitost, ale opak je pravdou.”


Braník vs. FCVP WU15 0:11
Střelci:
 12. Kadeřávková, 25. Kynclová, 30. Zíková, 33. Bauerová, 40. Bauerová, 49. Šimánková, 63. Šimánková, 69. Šimánková, 74. Větrovská. 78. Makovcová, 80. Šibilová
Hodnocení asistenta trenéra Tomáše Nováka: „V 6. ligovém kole se nᚠtým utkal s pražským týmem ABC Braník, který jsme porazili vysoko 11:0. Od samého začátku jsme byli velice aktivní a do 12. minuty jsme si vytvořili několik slibných šancí. Ve 12. minutě otevřela Tereza Kadeřávková skóre a od té chvíle jsme začali na hřišti zcela dominovat, nepustili jsme soupeřky téměř na naši polovinu hřiště. Během prvního poločasu jsme si vytvořili několik dalších brankových příležitostí a přidali další čtyři branky. Ve druhém poločase se střídající hráčka Šimánková blýskla hattrickem. I přes vysoký počet gólů je potřeba zlepšit efektivitu střelby, jelikož i přes vysoký počet gólů, jsme měli mnoho spálených šancí, které by nás mohly v následujících zápasech mrzet. Přesto jsme sehráli skvělý zápas, kde všechny hráčky plnily pokyny trenérů.”


Braník vs. FCVP WU13
Střelci:
 67. Tomečka - 3. Vacíková, 4. Pohořalá, 11. Pohořalá, 14. Šandová, 18. Grmelová (vl.), 25. Pohořalá, 30. Šandová, 34. Šandová, 35. Štrosová, 46. Šandová, 56. Vacíková, 64. Poláková, 66. Poláková, 69. Kováříková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším ligovém kole jsme se utkali na venkovním hřišti se soupeřkami z Braníku. Od úvodní minuty jsme diktovali tempo hry a byli jsme jednoznačně lepším a aktivnějším týmem z čeho pramení poločasový výsledek 9:0. Druhý poločas se z tohoto důvodu spíše dohrával v nižším tempu. Konečný výsledek 14:1 tak zcela odpovídá vývoji utkání, kdy jsme po celých 70 minut byli na hřišti lepším a aktivnějším týmem.”