Ze všech viktoriánských kategorií se dlouhodobě nejlépe daří třináctce a šestnáctce. Oba celky dlouhodobě okupují první příčku a první jmenovaní dokonce dosud neztratili ani bod. I v uplynulém víkendu tyto týmy potvrdily skvělou formu. Dařilo se ale třeba i mladším a starším žákyním.

Dorostenky odehrály poslední zápas sezony, žákyně nadělovaly debakly

Svěřenkyně Pavla Hudečka svůj ročník zakončily domácí prohrou s Lokomotivou Brno Horní Heršpice, první celek Nadstavby o záchranu zvítězil 3:0. Viktoriánky nakonec obsadily druhé místo s pohodlným 18bodovým náskokem na Hradec Králové a v příští sezoně tedy budou pokračovat v nejvyšší soutěži.

Starší žákyně zdemolovaly Sokol Třebeš 8:0, hned pět zásahů si připsala Natálie Gotthardtová, která tak parádně navázala na svůj hattrick z minulého týdne. Momentálně se s 23 vstřelenými góly nachází na druhém místě tabulky kanonýrek!

Podobně se zadařilo i mladším žákyním, ty Třebeš vyprovodily sedmi brankami, na konečném výsledku 7:2 se hattrickem podílela Barbora Větrovská.


Šestnáctka i třináctka stále vedou své soutěže

Devatenáctka v předposledním kole podlehla brněnské Zbrojovce 1:2, ta dokázala porazit i kategorii U17, která si  odnesla prohru 1:5. Osmnáctka si rovněž připsala prohru, Benešov ji porazil těsně 1:0. O něčem jiném byl souboj Středočechů s viktoriánskou šestnáctkou, ta si z Benešova odvezla suverénní výhru 6:0. Za zmínku stojí výkon Ondřeje Růžičky, jenž na plac přišel ve 46. minutě jako střídající hráč a připsal si dva přesné zásahy.

Shodně 5:0 v Jablonci zvítězily kategorie U15 a U14, za níž dvakrát pálil Dominik Šot. Třináctka pokračuje ve své krasojízdě, po výhře 8:3 v Příbrami zůstávají svěřenci Martina Vísnera i nadále první bez ztráty jediného bodu! Nejlepší střelec týmu i soutěže jako takové Kristian Vukovič třikrát rozvlnil sí a má tak za ročník 2021/2022 na kontě už 60 branek.

Ze středu Čech se s třemi body vrátili i chlapci z U12, ti své vrstevníky z Příbrami rozstříleli 10:2, hned čtyřikrát se mezi střelce zapsal Jakub Kovařík.


V galerii pod článkem si můžete prohlédnout fotky z utkání našich dorostenek s Loko Brno.

Fotogalerie