Viktorii Plzeň čeká v rámci zimního přípravného období přípravné utkání proti Hradci Králové. Hrát se bude v sobotu od 15:00 v Luční ulici za zavřenými dveřmi.

Stejně jako na ligová utkání, ani tentokráte není možné z důvodu aktuálních vládních opatření vpustit do areálu fanoušky. Ze zápasu však nabídneme prostřednictvím klubového webu a sociálních sítí tradiční reportáž, fotogalerie, sestřih i rozhovory aktérů. Na našem Twitteru pak budete moci sledovat textový přenos (doporučujeme nastavit notifikace na tweety, aby vám nic neuniklo).

Hradec Králové je lídrem druhé nejvyšší soutěže. Ve 12 uplynulých kolech FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY získal 25 bodů při skóre 19:9. V prvních devíti kolech nenašli „votroci“ přemožitele, padli až v 10. kole doma s Prostějovem. Poté dvakrát remizovali – s Duklou Praha a Varnsdorfem. Nejlepším střelcem týmu je s pěti zásahy 23letý slovenský forvard Erik Prekop.

Viktoriánům tak jistě zajistí kvalitní prověrku před jarním pokračováním soutěže, kdy hned v neděli 17. ledna je na programu zápas v Příbrami.