Béčko Viktorie Plzeň čeká po domácí výhře nad rezervou Slavie výjezd do středních Čech. Svěřence trenéra Josefa Parláska čeká souboj se Sokolem Hostouň.

Středočeši odehráli poslední utkání na hřišti FK Robstav. Domácí tým šel ve čtyřicáté minutě do vedení zásluhou Martina Zemana. Středočechům se podařilo vyrovnat v sedmdesáté sedmé minutě brankou Adama Fotra. Sokol Hostouň si tak díky remíze 1:1 po dvou předchozích porážkách připsal do tabulky bod. Nejlepším střelcem týmu je již zmíněný Adam Fotr, který v této sezoně dokázal trefit do sítě soupeřů již šestkrát.

Viktoria B se s Hostouní střetla naposledy loni v září. V desáté minutě šla domácí Viktoria do vedení, a to když se trefil Martin Doubek. Chvíli po začátku druhého poločasu padl gól na každé straně. Nejdříve vyrovnal hostující Lauri Pavi a po pěti minutách poslal Plzeň do vedení ze značky pokutového kopu Adam Vrba. V šedesáté šesté minutě hosté znovu srovnali, vyrovnávací trefu zařídil Oghenekaro Etemike. Obrovská rána přišla pro viktoriány v úplném závěru zápasu. V devadesáté minutě totiž vstřelit třetí branku Hostouně TomᚠKřenek. Béčko Viktorky prohrálo s Hostouní 2:3.

Posledních pět soutěžních zápasů Sokolu Hostouň:
FK Robstav vs. Hostouň 1:1
Hostouň vs. Povltavská FA 0:3
Vltavín vs. Hostouň 1:0
Hostouň vs. Králův Dvůr 2:1
Admira Praha vs. Hostouň 2:1

Poslední vzájemné soutěžní zápasy:
FCVP B vs. Hostouň 2:3
Hostouň vs. FCVP B 0:0
FCVP B vs. Hostouň 4:2
Hostouň vs. FCVP B 2:1
FCVP B vs. Hostouň 2:0

Duel mezi Sokolem Hostouň a rezervou Viktorie Plzeň se odehraje v neděli 14. dubna od 14:30 na stadionu Vojtěcha Zeithamla v Hostouni.