Viktoriáni, děkujeme, že jste nás svojí podporou hnali za výhrami, jejichž výsledkem byl zisk našeho šestého mistrovského titulu a postup do předkola Ligy mistrů! Byli jste skvělí! Budeme Vás ale potřebovat i v ročníku 2022/2023!

Ještě do pátku 20. května mají stávající permanentkáři možnost si přednostně zakoupit permanentní vstupenky na svá místa. Rezervace je možné provádět na pokladnách za severní věží DOOSAN Areny i online skrze web permanentka.com.

Permanentní vstupenka vám za stejnou cenu jako v minulých sezonách před pandemií zaručí pestrou škálu benefitů, na něž jste si již zvykli – slevy do Klubovky i Viktoria shopu či slevy u partnerů, nově navíc získáváte zdarma vstup na první utkání předkola Ligy mistrů, což je bonus, který nikdy v minulosti permanentkáři neměli!

Volný prodej permanentek pro ostatní fanoušky pak začíná v úterý 24. května. Kompletní informace k prodeji naleznete ZDE. Už se na Vás těšíme!

Ode dneška do pátku budou naše pokladny mimořádně otevřeny delší dobu, než je obvyklé. Kupovat permanentky na příští sezonu u nich tedy budete moci od 9 až do 18 hodin!