Na sobotní ligový zápas s Příbramí (17:00) jsou stále volná místa pro permanentkáře, kapacita zatím nebyla vyčerpána. Zároveň je možné se již nyní online registrovat k antigennímu testování, které proběhne přímo u stadionu.

Permanentkáři FCVP mají stále možnost rezervovat si vstupenku na sobotní ligový zápas s Příbramí. Zájemci se musí registrovat emailem na vstupenky@fcviktoria.cz. Do emailu je nutné napsat číslo permanentky a jméno, které je na ní uvedené. „Zatím máme stále volnou kapacitu, fanoušci se tedy mohou i nadále registrovat až do jejího vyčerpání, o kterém bychom ihned informovali,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Po obdržení potvrzující zprávy je nutné stáhnout si a vyplnit screeningový dotazník. S tímto vyplněným dotazníkem a permanentkou dorazíte v den zápasu na pokladny za severní věží Doosan Areny, bude zkontrolována vaše registrace a obdržíte vstupenku na utkání.

U vstupu na stadion vám bude následně změřena teplota, odevzdáte zde dotazník a zároveň jedno z vyžadovaných potvrzení:

A/ Test. U vstupu bude nutné prokázat se negativním výsledkem RT-PCR testu ne starším 48 hodin, případně negativním POC antigenním testem na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 ne starším 48 hodin. Potvrzení musí být od poskytovatele zdravotních služeb či certifikované společnosti (nestačí pouze potvrzení od zaměstnavatele).
B/ Certifikát o absolvování očkování – certifikát MZ ČR o provedeném očkování, od kterého uplynulo nejméně 14 dní od druhé dávky, v případě jednodávkového očkování se počítá 14 dní od první dávky.
C/ Doklad (lékařskou zprávu) o prodělání covidu v posledních 90 dnech

Pokud se chcete nechat otestovat přímo u stadionu, je důležité dorazit včas. Testovací místo bude v prostorách vstupu do sektoru hostů otevřeno od 14:00 do 17:00.

Pokud máte možnost, registrujte se na test online již nyní a usnadníte a urychlíte celý průběh testu (v opačném případě budete muset vyplnit dotazník na místě). Registovat se na test zdarma lze na tomto odkazu ZDE (test je zdarma, probíhá neinvazivní metodou).

Fanoušky, kteří budou na stadionu, pak prosíme o dodržování opatření. Po celou dobu pobytu na stadionu je nutné mít nasazený respirátor minimálně třídy FFP2 nebo KN95 bez výdechového ventilu a sedět přímo na místě, které budete mít na vstupence určené. Fanoušky prosíme, aby dorazili s předstihem, budou vpuštěni více vstupy a budou dodržovány i všechny časové rozestupy.

Sortiment občerstvení bude omezen.

V sobotu na viděnou v Doosan Areně!