Po reprezentační přestávce už čeká Viktorii další ligový duel. V pátek se představí na hřišti Bohemians Praha 1905. Co před utkáním očekává slovenský záložník Roman Procházka?

„Co mi tak říkali spoluhráči, tak na Bohemce bývají zápasy vždy velmi těžké,“ uvědomuje si. Během reprezentační přestávky dobil baterky a je znovu připraven vyrazit do boje. „Byl jsem doma na Slovensku za rodinou a příbuznými, po tom náročném programu se takový oddych hodil. Teď už se ale těším zpět na zápasy, které nás čekají,“ říká.

Venkovní zápasy Viktorii v poslední době nevyšly, a tak to tým trenéra Pavla Vrby bude chtít odčinit. „Je čas to napravit a vyhrát po dobrém výkonu. Samozřejmě že každému se hraje lépe doma, ale mužstva jako jsme my musí zvládat i venkovní zápasy. Je třeba do toho dát všechno a být koncentrovaný po celých 90 minut,“ má jasno Roman Procházka.

Soupeře již v některých zápasech sledoval. „Viděl jsem třeba, jak potrápili Spartu. Potrápili i Slavii, na t잚í soupeře se Bohemka umí vyhecovat. Čeká nás těžké utkání, ale bude záležet jen na nás, jaké utkání odehrajeme my,“ uzavírá slovenský středopolař.

Vstupenky na zápas na hřišti Bohemians jsou stále v prodeji v klubovém fanshopu. Jejich cena činí 150 Kč a platit se dá pouze v hotovosti. V případě nevyprodání kapacity sektoru bude prodej následně probíhat i před zápasem v Praze v Ďolíčku.