V pondělí dorazila do Štruncových sadů Fortuna fotbalová střelnice. Týmy fanoušků tak měly možnost před stadionem soutěžit ve střelbě na branku a nejlepší z nich se pak představil o poločasové přestávce přímo na trávníku Doosan Areny. Zde měl za úkol překonat počet gólů, který nastříleli hráči Viktorky, tedy sedm. A to se podařilo, díky čemuž vyhráli dresy v hodnotě 100 000 Kč pro držitele dětských permanentních vstupenek!

Tříčlenný tým zvládl svou úlohu výborně. Sedm branek, které nastříleli minulý týden také Jean-David Beauguel, Roman Procházka, Ondřej Mihálik, TomᚠHořava a Jan Kovařík, nasázeli s předstihem a mohli se tak před tribunami radovat. Vždy získali skvělé památeční dresy v hodnotě 100 000 Kč pro Rodinnou tribunu, kterou si vybrali sami jako sektor, který bude odměněn! „Přemýšleli jsme, jaký sektor zvolíme. A tato volba byla celkem jasná,“ řekli. A patří jim za toto gesto velké poděkování!

Distribuce dresů je na programu na zápase se Spartou, který se bude konat v neděli 29. září od 18:00. A nepůjde o obyčejné dresy! Jsou totiž podepsané bývalými či současnými hráči. V sadě budou dresy podepsané Markem Bakošem z mistrovské sezony 2017/2018 a dále dresy z minulé sezony s podpisy Jana Kopice, Romana Hubníka a především Daniela Koláře, který se ve stejném dresu na jaře loučil se svou úspěšnou hráčskou kariérou. Tyto unikátní originálně podepsané trikoty jsou pro vás nachystány!

Dresy se budou rozdávat před zápasem se Spartou u vchodu na Rodinnou tribuny (tedy u vchodu do sektoru H) po předložení dětské permanentní vstupenky. Výdej začne v 16:30, tedy při otevření tribun, a potvrá až do vydání posledního dresu v rámci zmíněné hodnoty 100 000 Kč.

Fotogalerie