Spojení fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň s Nadací pro transplantace kostní dřeně píše další společný příběh. Klub věnuje NTKD speciální tramvaj, která ji bude propagovat po dobu dvou let v ulicích města Plzně. Představení tramvaje proběhne ve čtvrtek 5. září od 12:30 na točně poblíž hotelu U Zvonu za účasti hráčů i trenéra Viktorky.

Chcete se přidat k hráčům Viktorky a dát naději na nový život? Vstupte společně s nimi do Registru dárců. Ideální možnost máte ve čtvrtek přímo ve speciální tramvaji. Úderem půl jedné bude na točně poblíž hotelu U Zvonu představena zbrusu nová unikátní tramvaj vyvedená v nadačních barvách a s hráči Viktorky. Přímo v ní vstoupí do Registru nové tváře našeho týmu – Ondřej Mihálik a Adam Hloušek. Na akci je doprovodí i ostatní spoluhráči a trenér Pavel Vrba.

Po slavnostním představení tramvaje na podporu NTKD budou moci přímo na místě vstoupit do Registru i přítomní fanoušci.

Více informací o akci, tramvaji i možné podpoře NTKD přineseme zítra prostřednictvím webu i sociálních sítích FC Viktoria Plzeň. Další info najdete také přímo na webu Nadace pro transplantace kostní dřeně.