Připravili jsme pro vás již třetí online autogramiádu! Předchozí dvě akce slavily velký úspěch a proto jsme se tuto akci rozhodli znovu uspořádat. Nechte si podepsat třeba nováčky v plzeňské kabině na dres, tričko či jiné předměty.

U všech objednávek uskutečněných na eshopu od zveřejnění akce do pondělí 15. února 20:00 budete mít možnost do poznámky připsat, jakého hráče chcete podepsat. Samozřejmě pouze na předměty, které jsou k podepisování vhodné. Určitě tedy doporučujeme dresy (které jsou navíc v této chvíli ve slevě), trička, míče, knížky, ročenky či podobmé věci. Sortiment je široký a každý viktorián si určitě vybere!

Do poznámky při zakoupení zboží je kromě jména hráče, kterého chcete nechat podepsat, také nutné uvést další podrobnosti – například jestli chcete podpis na zadní/přední stranu.

Kvůli současným opatřením se s vámi hráči nemůžou potkávat osobně, i tak se vám ale velice rádi podepíší alespoň touto formou. Vůbec první podpisy tak můžou rozdat třeba nováčci v týmu Šimon Falta, Pavel Šulc, LukᚠMatějka, Václav Míka či Josef Koželuh. Podepíší se vám ale samozřejmě i ostřílení borci jako LukᚠKalvach, Jakub Brabec, Pavel Bucha a další.

Předměty pak hráči v následujícím týdnu podepíší a vy si je budete dle své volby buď vyzvedávat osobně ve výdejním okénku Viktoria shopu, či si je dopravní společností necháte doručit. Jakmile pak bude objenávka připravena, budete informováni.

Udělejte radost sami sobě či jinému viktoriánovi ze svého okolí a získejte cenné autogramy!