Unikátní projekt spustila před startem jara plzeňská Viktoria. V rámci akce Zahřejem se na Viktorce zve na fotbal žáky a učitele partnerských škol z projektu Viktorka do škol. První z nich dorazí již příští týden na start jara s Hradcem Králové a další budou následovat.

V projektu Viktorka do škol je zapojeno přes dvacet partnerských základních škol z Plzně a blízkého okolí, které se pravidelně zapojují do různých soutěží a aktivit. Nyní se klub rozhodl, že za odměnu pozve žáky i s doprovodem a jejich učitele zdarma na fotbal! „Na první kolo jsme oslovili prvních sedm základních škol, které nám během dnešního dne nahlašují, v jakém počtu dorazí. Podle prvních informací je zájem žáků obrovský, z čehož máme velkou radost,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík s tím, že jde svým rozsahem o naprosto unikátní a výjimečný projekt.

Klub bude v této aktivitě se školami pokračovat. „Další sedmičku škol pozveme na utkání s Budějovicemi a třetí skupinu pak na Liberec. Cílem je, aby všichni měli možnost přijít na fotbal,“ dodává mluvčí.

Viktoria aktivuje fanoušky, aby přišli podpořit tým trenéra Michala Bílka hned v úvodních zápasech jarní části soutěže, kterou průběžně vede a hodně se spoléhá právě na podporu z hlediště. Pro své příznivce připravila například speciální balíčky vstupenek na první tři domácí duely, kdy fanoušci zaplatí za dva lístky a třetí dostanou zdarma.

„O balíčky evidujeme opravdu velký zájem, pokud někdo s nákupem váhá, měl by si pospíšit. Již teď je jasné, že Doosan Arena bude příští sobotu velmi slušně zaplněná a všichni sníme o tom, že budeme moci ohlásit vyprodáno,“ informuje mluvčí klubu.

Radost z rychle se plnících tribun mají i samotní hráči. „Tato zpráva o velkém zájmu nás těší, potvrzuje to, že v Plzni máme skvělé fanoušky a těším se na ně, až to všechno vypukne,“ má jasno kapitán týmu LukᚠHejda. „A také věřím, že všem školákům, kteří dorazí, uděláme radost a bude je zápas bavit a my je i v lednu zahřejem našim výkonem stejně jako ostatní fanoušky,“ doplňuje.

Permanentkáři mají svá místa samozřejmě rezervovaná a doufáme, že všichni dorazí! Pokud někdo z držitelů sezónní vstupenky z jakéhokoli důvodu nemůže, žádáme jej, aby učinil vstřícné gesto a nabídl své místo ostatním zájemcům prostřednictvím systému Nabídni své místo (ZDE). „Takto uvolněnou sedačku ihned nabídneme a tímto způsobem budeme moci například uspokojit požadavky všech žáků z projektu. Jde o vstřícný krok, za který děkujeme a fanoušek za něj obdrží jako malé poděkování slevový voucher do Viktoria shopu. V první řadě ale doufáme, že permanentkáři všichni dorazí na Viktorku,“ uzavírá mluvčí klubu.

Pokud uvažujete o koupi balíčku, zajistíte si ho třeba o víkendu pohodlně z domova online ZDE.

Viktoriáni, zahřejem se na Viktorce!