Viktoria Plzeň uspořádala 13. září u Doosan Areny nábor nových viktoriánů ročníků 2015 a 2016.

Na nábor dorazilo kolem 50 hráčů a hráček. K dispozici měli tři stanoviště – jedno na klasický fotbálek 3 na 3, druhé na reakční rychlost a třetí na obratnost. „U dětí jsme chtěli hlavně vidět, jestli mají zájem o fotbal. Na všech byl znát jejich zápal a spousta z nich ukázala, že šanci zde opravdu mají,“ potěšilo šéftrenéra přípravek Jaroslava Kovaříka. „Navíc vyšlo krásně počasí a řada dětí už přišla ve viktoriánských dresech, což nám udělalo velkou radost,“ doplnil trenér.

Akci mělo na starost 12 trenérů přípravkových kategorií mládeže a dívek. „Trenéři sledovali a vybírali hráče jak do ročníku U7, tak případně do ročníku U6, kam by se mohli zapojit, pokud budou mít chu,“ vysvětluje Jaroslav Kovařík. „Všem trenérům, kteří se na akci podíleli, a klubu FC Viktoria Plzeň patří poděkování za uskutečnění náboru.“

Náborové tréninky budou probíhat i v jarní části sezony. I nadále jsou pro ročníky 2015 a 2016 na programu pláckové fotbálky v tréninkovém areálu v Luční ulici, které se uskuteční v termínech 26. září, 10. října, 24. října, 7. listopadu a 21. listopadu. Pro více informací lze kontaktovat šéftrenéra přípravkových kategorií Jaroslava Kovaříka na 724 248 961, případně na e-mailu kovarik@fcviktoria.cz.

Fotogalerie