Vypjatý duel i parádní zábava. Ligový šlágr, ve kterém Viktoria změří síly s Baníkem, bude rozhodně stát za to. Atmosféru vylepší i Fortuna fotbalová střelnice. Atrakci si střihli už i samotní viktoriáni a dařilo se jim nadmíru dobře, téměř totiž vyrovnali dosavadní rekord. Zkusíte je překonat? Tak přijďte a ukažte, co ve vás je.

Pozor, pozor! Ligový duel s ostravským Baníkem se blíží. A s ním i Fortuna fotbalová střelnice, která konečně zavítá i do Plzně. Při putování po českých stadionech rozdávala zábavu a radost už leckde. Tentokrát si ji mohou vyzkoušet fanoušci ve Štruncových sadech. Vstupenky na zápas jsou navíc stále v prodeji, můžete si je zakoupit buď ve fanshopu, nebo na prodejních místech Plzeňské vstupenky. Zároveň stále probíhá i prodej permanentek pro stávající držitele.

Cílem je v časovém limitu jedné minuty vsítit co nejvíc gólů. Zdá se to snadné? V žádném případě. Platí pouze góly přímo z voleje po nadhozu o trampolínu. V cestě navíc stojí skvělý brankář.

Střelnice bude už dvě hodiny před utkáním připravená poblíž stadionu. Stačí přijít, utvořit tým o dvou až deseti hráčích, zaregistrovat se u hostesek a střelnici si vyzkoušet. Tým, který dá nejvíce branek, vyhrává poukaz na 10 000 korun do fanshopu.

S předstihem její nástrahy zakusili i samotní hráči. A čtveřici ve složení Milan Havel, Jakub Brabec, Aleš Čermák a Jean-David Beauguel se dařilo opravdu skvěle.

Viktoriáni se ale nezalekli a sázeli branky jako na běžícím páse. Zpočátku rozvlnili sí čtyřikrát, pak se na chvíli odmlčeli, aby v samotném závěru opět předvedli parádní střely a atakovali dosavadní rekord fotbalové střelnice, který je 12 gólů. Skóre se nakonec zastavilo až na úctyhodných jedenácti brankách. Hráči tak vyrovnali například českou fotbalovou reprezentaci.

„Teď jste na řadě vy,“ burcuje Aleš Čermák. „Přijďte nás překonat,“ doplňuje Jakub Brabec. A výzva od samotných fotbalistů? To přece stojí za zvážení. Tak neváhejte, utvořte týmy o dvou až deseti hráčích a přijďte si vykoušet, jak přesnou máte mušku. Střelnice bude připravena dvě hodiny před zápasem, tedy v sobotu od 16:00, naproti hlavním turniketům.

Fotogalerie