Čtvrtfinále MOL Cupu mezi Jabloncem a Viktorií Plzeň bylo kvůli mlze odloženo. O náhradním termínu rozhodne řídící orgán soutěže

Deset minut před úvodním výkopem rozhodl hlavní rozhodčí od odložení čtvrtfinálového duelu. Na vině byla hustá mlha, která znemožňovala regulérní odehrání zápasu.

"Nedá se nic dělat, už po příjezdu na stadion to nevypadalo dobře a situace se s blížícím se zápasem nelepšila, spíše naopak. Během rozcvičky jsme prakticky neviděli na druhou polovinu hřiště,“ vysvětluje záložník LukᚠKalvach. „Samozřejmě bychom byli všichni raději, pokud by se zápas normálně odehrál, ale přírodě prostě neporučíte,“ dodává s tím, že je mu líto viktoriánských fanoušků, kteří přijeli tým do Jablonce podpořit.

„Mrzí mě, že museli absolvovat cestu a pak se prakticky hned zase vracet domů. Chtěl bych jim za celý tým poděkovat, že za námi přijeli. Uvidíme se s nimi v sobotu v Pardubicích,“ zakončuje LukᚠKalvach.

O náhradním termínu zápasu rozhodne řídící orgán soutěže. "Prosím fanoušky, aby si zakoupené vstupenky ponechali u sebe. Další postup budeme řešit s domácím klubem a pak ihned informovat," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.