Viktoriáni, máme pro vás skvělý tip na nedělní odpoledne: ligový duel Viktorky s Pardubicemi (15:00) a ještě před ním velká ligová fanzóna před Doosan Arenou. Přijďte si užít perfektní fotbalové odpoledne!

V první řadě – děkujeme vám za podporu, díky které jsme ve čtvrtek večer společně oslavili historicky první výhru v základní skupině Konferenční ligy. Zapsali jsme tak jedenáctou výhru v řadě a dorovnali tak klubový rekord. V neděli tak společně můžeme vytvořit úplně nový.

„Uděláme maximum pro výhru. Dobře se připravíme a společně s fanoušky chceme jít pro tři body,“ hecuje před duelem záložník LukᚠKalvach.

Výkop nedělního zápasu je v 15:00 a rozhodně se vyplatí přijít do Štruncových sadů dříve. Již od 12:30 pro vás bude nachystaná velká ligová fanzóna. Co v ní najdete?

FOTBALOVOU STŘELNICI – oblíbená fotbalová střelnice. Přijďte si vystřílet šek v hodnotě 10 000 Kč do Viktoria shopu. Vítězný tým si svou cenu navíc přebere přímo na hrací ploše Doosan Areny o poločasové přestávce!

MISTROVSKÝ POHÁR – ve speciálním stanu si budete moci prohlédnout a vyfotit se s mistrovským pohárem.

AUTOGRAMIÁDA – Luděk Pernica a Milan Havel mezi vás dorazí v čase 14:00 – 14:30 a rádi se vám podepíší či si udělají společnou fotku.

STAN E:LIGY – přijďte si zahrát FIFU na play stationech.

FOTBÁLKY GAMBRINUS – oblíbené fotbálky od Gambrinusu vám určitě zpříjemní čekání na zápas samotný.

STÁNEK VIKTORIA SHOPU A LIGOVÝ MERCH – v Pallově ulici nebude chybět tradiční stánek Viktoria shopu, kromě toho ve fanzóně najdete i stánek s ligovým merchem.

STÁNEK S BURGERY A DALŠÍ OBČERSTVENÍ – ve fanzóně samozřejmě nebude chybět občerstvení, pochutnat si můžete například na burgerech. Dobrý tip na pozdní oběd 😊

Vstupenky na zápas jsou stále k dispozici, zakoupíte je ONLINE ZDE, na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky a před utkáním na pokladnách Doosan Areny.