Předposlední utkání podzimní části sezóny svěřenci Josefa Parláska sehrají s rezervou pražské Dukly. A v případě výhry se mohou vrátit do hry o první místo.

Pražané momentálně prožívají černou sérii. Z posledních pěti zápasů si totiž odnesli jen jeden jediný bod za remízu s Motorletem. Následovaly prohry s Královým Dvorem, Pískem, Hostouní a Domažlicemi. S celkově třinácti body nyní Dukle v ČFL A náleží čtrnáctá příčka s náskokem pouhých tří bodů na poslední Sokolov.

Na druhé straně rezerva Viktorie se momentálně nachází na třetím místě. Po nejistém vstupu do sezóny Západočeši najeli na vítěznou vlnu, která trvala dlouhých sedm zápasů v řadě. A jen následné těsné prohry 0:1 se Zbuzany a Domažlicemi jim sebraly roli vedoucího celku tabulky. I z třetího místa se ale mohou zase vyšvihnout zpátky na samotný vrchol. Na první Admiru totiž ztrácejí jen tři body.

Do řad béčka nyní přišly čerstvě nabyté zkušenosti, které přinesla trojice Adamů Čihák, Vrba, Kronus a Pavel Gaszczyk kteří zakusili, jaké to je být součásti A týmu, Adam Kronus se dokonce jako střídající hráč dostal na hřiště, nejprve v domácí soutěži ve Zlíně a následně v utkání Ligy mistrů se slavnou Barcelonou.


Zápas s Duklou se uskuteční v neděli v 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2022/2023, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a samozřejmě ZTP a VIP partneři.