V rámci předzápasového programu před ligovým duelem s Jabloncem proběhne před Doosan Arenou veřejné představení nové knihy Davida Limberského spojené s autogramiádou.

Na nedělní ligový duel s Jabloncem (16:00) se rozhodně vyplatí vyrazit s dostatečným předstihem. Již ve 14:00 proběhne před Doosan Arenou veřejné představení zbrusu nové knihy Davida Limberského.

Navazovat na něj bude autogramiáda právě viktoriánské legendy. Fanoušci si budou moci přímo na místě knihu zakoupit ve stánku Viktoria shopu a hned si ji nechat podepsat či vepsat věnování.

„I kvůli koronaviru jsem poslední dobou neměl moc možnost se fanouškům takhle podepsat a na setkání s nimi se těším. Zároveň věřím, že má kniha pro ně může být zajímavým dárkem. A na závěr dne si pak společně vychutnáme vítězství Viktorky v důležitém zápase,“ těší se „Limba“.

Představení i autogramiáda proběhnou ve speciálním stanu vedle pokladen v Pallově ulici (poblíž restaurace Klubovka) a potrvá stylově 90 minut, tedy do 15:30. Následně budou mít fanoušci dostatek času přesunout se na svá místa v Doosan Areně, kde úderem čtvrté odpolední vypukne atraktivní ligový souboj s Jabloncem (kupuj vstupenku zde).