Svěřenci trenéra Josefa Parláska mají před sebou venkovní utkání v Králově Dvoře.

Středočeši si od začátku jarní části sezony připsali na své konto dvě výhry a jednu remízu. Po třiadvaceti odehraných kolech ČFL skupiny A se nacházejí na posledním místě tabulky a na patnácté Karlovy Vary ztrácí pět bodů. Minulý víkend zavítali hráči Králova Dvora na západ Čech, kde se utkali s FK Robstav. Hned úvod utkání byl velmi zajímavý, jelikož skóre otevřel už ve čtvrté minutě domácí Štursa a vzápětí vyrovnal Černý. Na další branku se čekalo až do sedmdesáté druhé minuty, a to když vrátil vedení domácím Sow. Třetí gól domácích vstřelil v nastavení Tolno a Králův Dvůr prohrál s FK Robstav 3:1.

Viktoria B hrála s Královým Dvorem naposledy v devátém kole letošní sezony. První gól zápasu vstřelil už ve třetí minutě plzeňský Vrba. Čtvrt hodiny před koncem úvodního dějství se prosadil Jemelka. Hosté dokázali snížit v padesáté osmé minutě brankou Boučka, Plzeňany to však nerozhodilo a chvíli poté se prosadili potřetí, tentokrát gólem Mosquery. Béčko zvítězilo v Luční ulici nad Královým Dvorem 3:1.

Posledních pět soutěžních utkání Králova Dvora:
FK Robstav vs. Králův Dvůr 3:1
Králův Dvůr vs. Povltavská FA 3:0
Vltavín vs. Králův Dvůr 0:0
Č. Budějovice B vs. Králův Dvůr 3:1
Králův Dvůr vs. Admira Praha 3:1

Posledních pět vzájemných zápasů:
FCVP B vs. Králův Dvůr 3:1
Králův Dvůr vs. FCVP B 2:1
FCVP B vs. Králův Dvůr 4:2
Králův Dvůr vs. FCVP B 1:1
FCVP B vs. Králův Dvůr 2:2

Souboj mezi Královým Dvorem a B-týmem Viktorie Plzeň je na programu v sobotu 27. dubna od 10:30 na hřišti v Králově Dvoře.