Blížící se vánoční čas není jen obdobím úklidu, nákupu dárků, ale i plný fotbalu. Máme pro vás nachystaný speciální VIKTORIÁNSKÝ ADVENT plný zážitků pro malé i velké viktoriány!

Advent je obdobím trvajícím čtyři neděle. Ten letošní ale bude speciální, nabitý viktoriánským programem. Udělejte si během něj čas a vytáhněte celou rodinu, všechny kamarády a známé na Viktorku a na blížící se akce, výběr je letos opravdu bohatý. Tady je, zapište si do svých kalendářů a těšíme se na vás!

AUTOGRAMIÁDA V OC OLYMPIA

Pondělí, 4. 12. od 18:00

Nechat si podepsat vánoční dárek? Ideální příležitost budete mít v pondělí 4. prosince od 18:00 v OC Olympia Plzeň. Přímo u stánku Viktoria shopu v prostřední části obchodního centra vám budou k dispozici dva vybraní hráči, kteří se rádi podepíší či si s vámi pořídí společnou fotografii. Během celé akce navíc každý fanoušek obdrží jako malý dárek voucher na 1+1 vstupenku zdarma na ligový duel s Budějovicemi či zápas Evropské konferenční ligy s Astanou.

VÁNOCE S VIKTORKOU

Pátek, 8. 12. 17:00 – 19:30 vánoční trhy na náměstí Republiky

Blížící se adventní čas je již několik let pevně spojený i s velmi oblíbenou fanouškovskou akcí. Vánoce s Viktorkou nebudou chybět ani letos. Tentokrát však v novém formátu, na novém místě, opět s nabitým programem pro malé i velké příznivce Viktorky.

Vánoce s Viktorkou se uskuteční v pátek 8. prosince na vánočních trzích na náměstí Republiky v Plzni. Na co se můžete těšit?

Na hlavním pódiu pro vás chystáme devadesáti minutový program plný soutěží, zábavy, koled, rozhovorů za účasti trenérů i hráčů, chybět nebude ani velká autogramiáda a stánek Viktoria shopu (ten je vám na náměstí k dispozici každý den od 10:00 do 20:00).

Po celý den se na vás budete moci u našich hostesek registrovat do velké soutěže a vyhrát vstupenky na fotbal. Rovněž si budete moci vyzvednout speciální voucher 1+1 zdarma na vstupenky na ligový duel s Budějovicemi či na zápas Evropské konferenční ligy s Astanou.

A navíc pro vás máme jedno opravdu velké překvapení! Brzy se dozvíte více…(p.s. viktoriánské šály určitě s sebou!)

Těšíme se na vás v pátek 8. prosince od 17:30 do 19:00!

ZA PLZEŇ – JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE!

Velká fotbalovohokejová neděle 10. 12.

Velká fotbalovohokejová neděle, jejímiž patrony jsou brankáři Viktorky a Škodovky Jindřich Staněk s Dominikem Pavlátem. Cíl je jasný: zaplnit Doosan Arenu i Logspeed Arenu a ukázat, že v Plzni jsme doma my a body se odtud nevozí. Během tohoto dne stihnou fanoušci pohodlně navštívit jak duel Viktorky s Budějovicemi (15:00), tak Škodovky s Třincem (18:00). Vstupenky zakoupíte ZDE.

Před Doosan Arenou pro vás navíc bude připravena speciální vánoční fanzóna, aby vaše odpoledne bylo plné zábavy pro celou rodinu. Na co se v ní můžete těšit?

• Soutěž ve střelbě na fotbalovohokejovou branku

• Vánoční viktoriánská dílnička

• Schránka pro viktoriánského Ježíška

• Stánek Hitrádia FM Plus

• Svařák, teplé nápoje a občerstvení

• Zóna VZP

Více o společné akci JEDNO MĚSTO, JEDNO SRDCE SE dozvíte ZDE.

ROZLOUČENÍ S ROKEM, OSLAVA POSTUPU

Čtvrtek, 14. 12. Doosan Arena

Poslední domácí zápas roku 2023. Rozloučení se s podzimní části sezony a zároveň oslava postupu do osmifinále Evropské konferenční ligy. V tomto duchu se ponese poslední duel v rámci základní skupiny C proti Astaně, který Viktorku čeká ve čtvrtek 14. prosince od 21:00.

Buďte u toho a přijďte podpořit tým trenéra Miroslava Koubka a zatleskat mu za jeho fantastickou jízdou pohárovou Evropou, kde je Viktorka stále neporažená a suverénním způsobem si zajistila přímý postup do jarního osmifinále Konferenční ligy.

Vstupenky na tento zápas pořídíte již nyní ZDE.

A TO NENÍ VŠECHNO…

Čtyřmi fanouškovskými akcemi viktoriánský advent rozhodně nekončí. Již brzy vám představíme oficiální nástěnný kalendář pro rok 2024 a během svátků se opět můžete těšit na speciální vánoční obsah, abyste byli propojeni se svým klubem i během Vánoc. Těšit se můžete na videa, soutěže a jedno speciální překvapení!