Od 22. ledna do 30. června 2020 bude v DEPO2015 unikátní interaktivní fotbalová výstava GÓÓÓL! Kromě zábavy pro celou rodinu zde najdete také speciální koutek FC Viktoria Plzeň, která je partnerem expozice. Navíc se klubu podařilo vyjednat 50% slevu pro držitele permanentních vstupenek na vstupné na výstavu!

Viktoriáni, o tohle určitě nemůžete přijít! V DEPO2015 si budete moci vyzkoušet týmové i individuální herní dovednosti nebo charakterové vlastnosti, se svými spoluhráči si ověříte, jestli dokážete udržet balanc, jestli máte tvrdou a přesnou střelu či umíte dobře přihrávat.

Chybět nebudou ani největší příběhy českého fotbalu, historické dresy Viktorie Plzeň, klubová kronika a další zajímavé předměty. Patronem akce je Daniel Kolář. „Chtěli jsme zdůraznit ne tolik známou historii kopané, silné příběhy slavných hráčů, charakterové vlastnosti, které by měl správný hráč mít, i umění fair-play,“ říká produkční DEPO2015 Kristýna Jirátová.

Výstava tak představuje fotbal jako kulturní fenomén pro kluky i pro holky. Návštěvníky provází od her na malém plácku za městem až po profesionální utkání na stadionu. Na místě bude 10 stanoviš, kde bude možnost si procvičit dovednosti a dobře se zabavit.

Viktoria Plzeň je navíc hrdým partnerem výstavy GÓÓÓL! Patronem se stal Daniel Kolář. „Daniel patří mezi největší klubové ikony naší novodobé historie. S Viktorií získal všech pět mistrovských titulů a byl u všech tří účastí v Lize mistrů. Je tedy ideálním patronem pro výstavu, kdy si návštěvníci mohou prohlédnout řadu zajímavých předmětů spojených s největšími úspěchy našeho klubu,“ vysvětluje mluvčí Viktorie Václav Hanzlík. „Koncept výstavy se mi moc líbí a věřím, že stejně to budou cítit i děti a jejich rodiče i ostatní návštěvníci. Doufám, že jich přijde opravdu hodně,“ věří samotný Daniel Kolář.

Klub do výstavy věnoval například dresy z různých období, návštěvníci tak uvidí, jaký byl jejich vývoj. Dále jsou k vidění originální kopačky hráčů z významných zápasů, například mistrovské Pavla Horvátha či kopačky Milana Petržely, kterými vystřelil klubu 5. mistrovský titul. K vidění bude i míč, s nímž se v Doosan Areně odehrál zápas století proti Realu Madrid, originální mistrovské medaile či kronika z výstavby původního stadionu ve Štruncových sadech. „Vše doplňují velké množství fotografií, které seznámí návštěvníky jak s historií, tak i největšími úspěchy,“ doplňuje Hanzlík.

Permanentkáři FC Viktoria Plzeň navíc budou mít na expozici zvýhodněné vstupné s 50% slevou!

K akci se bude vázat i několik doprovodných programů. Více informací vždy naleznete na depo2015.cz. Výstava je pro veřejnost otevřená do 30. června 2020 každý všední den od 13 do 18 hodin a o víkendu a státních svátcích od 10 do 18 hodin.

Vstupenky jsou k zakoupení na recepci DEPO2015 a na portálech GoOut a Plzeňská vstupenka. Pokud nemáte permanentní vstupenku, s Plzeňskou kartou obdržíte 20% slevu na vstupné. Vstupné jinak stojí 90 Kč pro dospělé, pro děti/seniory/ZTP 60 Kč, rodinné vstupné je za 200 Kč a děti o 3 let mají vstup zdarma.