Viktoriáni opět podpořili dobrou věc, když se aktivně zapojili do charitativního běhu pro Světlušku. Nás tým tentokrát vedl asistent trenéra Jan Trousil.

Na startu Nočního běhu pro Světlušku na podporu slabozrakých a nevidomých nechyběli viktoriáni již počtvrté v řadě. V pondělí večer opět poskládali tým ze zástupců napříč celým klubem. Nechyběli trenéři mládeže, fyzioterapeuti, zaměstnanci, hráčky A týmu a dalších kategorií, kondiční trenér A týmu Martin Kastner a pomyslnou kapitánskou pásku navlékl asistent trenéra Jan Trousil.

„Přiznám se, že jsem si to hodně užil. Už na startu panovala výborná atmosféra, a i samotný běh mě po boku stovek běžců bavil,“ řekl po doběhu v cíli Jan Trousil. „Je to jednoznačně správná věc a já jsem rád, že jsme ji i letos jako klub podpořili,“ dodal s tím, že ve startovním poli viděl i řadu viktoriánských fanoušků, se kterými rád prohodil pár slov. „A všechny jsem samozřejmě pozval na nᚠsobotní zápas s Libercem, na který si po reprezentační přestávce těšíme a věřím, že to stejně tak mají i naši příznivci a opět dorazí ve velkém počtu,“ uzavřel Jan Trousil, který si letos odbyl na charitativním běhu svou premiéru.