Ve středu 8. ledna 2020 absolvovali viktoriáni první společný trénink pod vedením Adriana Gužy. Účastnilo se ho i několik navrátilců z hostování či nové posily Jindřich Staněk a Marko Alvir.

„Jsem hodně rád, že jsem v Plzni. Je to velký klub, má výborný stadion, tréninkové centrum, fanoušky, nového trenéra... Mám velkou motivaci se tu prosadit,“ řekl před prvním tréninkem chorvatský univerzál. „Konkurence je tu obrovská, což mě motivuje, abych do toho dával všechno,“ dodal Alvir.

Před středečním tréninkem si trenér Guža svolal všechny hráče na úvodní poradu. „Všichni se těšíme, jsme zvědaví, jaké to bude a doufáme, že to přinese pozitivní výsledky,“ řekl Jakub Brabec. „Důležité bude, aby nám to pomohlo k lepší výkonnosti. Věřím, že to bude klapat,“ doplnil.

Po setkání s trenérem a mediálních povinnostech už se hráči pomalu začali přesouvat do tréninkového centra v Luční ulici. Důkladné rozcvičení, trénink přihrávek, hra a spoustu dalšího. Situaci trochu znepříjemňovalo deštivé počasí a vítr, nicméně kádr si s touto situací poradil a již se chystá na další dny, kdy ho čekají i dvoufázové tréninky.

Na prvním tréninku chyběli pouze zranění Jan Kopic a Ubong Ekpai.

Fotogalerie