Devatenáctka remizovala doma se Spartou 1:1, za Viktorku se v páté minutě trefil Jiří Panoš. Žáci U14 deklasovali na domácí půdě pražskou Slavii 8:1, kde se šesti góly v zápase ukázal Jakub Kovařík. Mladší žačky vyhrály v Pardubicích o deset branek.

FCVP U19 vs. Sparta 1:1
Střelci:
 5. Panoš - 15. Rus (pen.)
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Nakonec bod asi bereme po tom vývoji zápasu. My se dostali brzo do vedení, poté se nám zraní útočník, hráli jsme v deseti, nepohlídali jsme si situaci a z penalty jsme dostali na 1:1. Nᚠstoper dostal do nosu a musel střídat a zápas se pro nás vyvíjel trochu hůř. O poločase jsme přišli o dalšího stopera, protože ho bolelo koleno a na stoperu musel hrát střední záložník. Druhý poločas jsme byli zatlačeni a čekali jsme, jestli dokážeme využít nějaký brejk nebo standardní situaci."


FCVP U18 vs. Ústí nad Labem 1:2
Střelci:
 72. Volfík - 62. Bouša, 70. Bouša
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Na začátku zápasu jsme neproměnili dvě brankové šance a ani vstup do druhého poločasu nám nevyšel. Zaostávali jsme v důrazu, v pohybu a hlavně v zakončení a asi po zásluze jsme prohráli.”


FCVP U17 vs. Sparta 0:3
Střelci:
 34. Krpálek, 39. Moudrý, 85. Brabec


FCVP U16 vs. Ústí nad Labem 5:3
Střelci:
 3. Matys, 45. Vukovič (pen.), 53. Vukovič, 84. Váňa, 87. Oliverius - 16. Dushkin, 20. Minařík, 59. Grupáč
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli. Zápas mohl mít lehčí průběh, ale dostávali jsme laciné góly. Nakonec jsme rozhodli v závěru, kdy jsme přidali dva góly a soupeř už neměl síly reagovat.”


FCVP U15 vs. Slavia 0:1
Střelci:
 62. Filip
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Utkání ve skvělé intenzitě a objevilo se spousta hezkých kombinací na obou stranách. V úvodu obou poločasů byl soupeř aktivnější, ale následně se vždy hra srovnala. Jednalo se o vyrovnané utkání, kdy jsme bohužel nedokázali využít své šance a naopak inkasovali po míči za obranu a nedorozumění v obraně. Kluci však odehráli i přes porážku dobré utkání a makali do poslední minuty.”


FCVP U14 vs. Slavia 8:1
Střelci:
 24. Štěpán, 40. Kovařík, 50. Kovařík, 53. Kovařík, 68. Kovařík, 72. Kovařík, 74. Kovařík, 79. Kyklhorn - 29. Novotný
Hodnocení trenéra Jana Kováře: „Vstup do utkání nám nevyšel. Prohrávali jsme souboje a soupeř nás nepustil 25 minut z vápna. Naštěstí se nám povedl jeden útok a vedli. Tím jsme získali sebevědomí. Ve druhém poločase jsme dobře řešili přechod do útoku a vytvořili si spoustu šancí a téměř všechny jsme proměnili.”


FCVP U13 vs. RMSK "Cidlina" 12:10
Střelci:
 1. Serhiienko, 3. Serhiienko, 9. Hrdina, 11. Hrdina, 15. Matějka, 21. Chlan, 41. Dundr, 54. Harrison, 55. Serhiienko, 69. Hrdina (pen.), 70. Serhiienko, 83. Bečka - 19. Blažek, 22. Šmejda, 25. Pěnička, 41. Trč (pen.), 51 Trč, 61. Trč, 65. Kunc, 67. Pěnička, 72. Kvasnička, 89. Horák
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „Hrálo se vyrovnané utkání, kdy jsme soupeři nedokázali výrazněji brankově odskočit. Ke cti kluků je to, že i přes herně nevydařený výkon jsme dokázali zvítězit. Doufáme, že v dalších zápasech navážeme znovu na dobré výkony ze začátku sezóny.”


FCVP U12 vs. RMSK "Cidlina" 11:3
Střelci:
 1. Zeman, 1. Papoutsides, 14. Matsola, 15. Kovařík, 56. Matsola, 61. Staněk, 63. Kovařík, 68. Vodička, 80. Velich, 84. Mátl, 90. Kovařík - 9. Midloch, 56. Svatoň, 81. Novotný
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o další pěkné utkání, kde dvě třetiny byli vyrovnané a ukázali nám na čem je potřeba dále pracovat. Třetí jsme dokázali vyhrát výrazněji, což jde asi na vrub kondiční stránky.”


FCVP Ženy vs. Slovácko 0:2
Střelci: 
29. Jančářová, 88. Krejčířová
Hodnocení asistenta trenéra Pavla Hudečka: „Na utkání s účastníkem kvalifikace Ligy mistryň jsme se připravili velmi dobře. Více než půl hodiny holky silné Slovácko k ničemu nepustily. Méně se nám dařilo v ofenzivní fázi, několik slibných situací jsme si dokázali připravit, ale ve finální fázi byla naše hra málo důrazná a nepřesná. Po půlhodině využili soupeřky zisk míče k útoku do otevřené obrany a nadvakrát dopravily do branky. Druhý poločas bylo Slovácko lepší. Naše šance držela skvělými zákroky Adéla Holíková. Naše děvčata si vypracovala jednu velkou šanci, ale střelu Mirky Mrázové dokázala hostující brankářka vyrazit. Konečnou podobu výsledku daly soupeřky proměnnou penaltou. První poločas byl zajímavý, druhý už slabší, ale naše holky odvedly velmi dobrý výkon.”


FCVP Ženy B vs. Mělník 3:1
Střelci:
 43. Marcelová, 60. Němcová, 85. Kořánová - 90. Karhanová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Námi dané tempo zápasu se soupeřkám vůbec nepodařilo zachytit a přizpůsobit se mu. Jako v minulých zápasech máme velké množství gólových příležitostí, ale nedaří se nám v nich zachovat klid a zakončit. První gól proto padl až v závěru poločasu. To soupeřky úplně položilo. Druhý poločas byl už jen v naší režii. Škoda neproměněných šancí a inkasovaného gólu v nastavení.”


FCVP WU18 vs. Lokomotiva Brno H.H. 1:0p 
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje:
 „Mrzí nás velmi mnoho neproměněných šancí v prvním poločase, kdybychom využili alespoň polovinu z nich, tak jsme mohli utkání dovést do vítězného konce. Nicméně jsme penaltový rozstřel zvládli a máme dva body do tabulky.”


Pardubice vs. FCVP WU15 1:4
Střelci:
 54. Višňovská - 19. Bauerová, 28. Bauerová, 49. Bauerová, 75 Blasczyková
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 4. ligového kola jsme sehráli venkovní utkání v Pardubicích. Roli favorita se nám podařilo potvrdit výhrou 4:1, i přesto, že jsme se v některých pasážích hry přizpůsobili soupeři. Dalším pozitivem byla rotace, kdy se nám do hry povedlo zařadit všechny nominované hráčky. Za výhru v Pardubicích po dlouhé době jsme rádi a již teď se soustředíme na další domácí zápas proti Teplicím.”


Pardubice vs. FCVP WU13 1:11
Střelci:
 4. Svobodová - 2. Dragounová, 6. Kratochvílová. 7. Kratochvílová, 14. Šimánková, 16. Pohořalá, 20. Huclová, 22. Vacíková, 32. Pohořalá, 54. Poláková, 57. Pohořalá, 69. Huclová
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V dalším ligovém kole jsme zavítali na hřiště Pardubic. V prvním poločase jsme utkání kontrolovali a dokázali jsme to vyjádřit i brankově. Druhý poločas již postrádal patřičné tempo a utkání se spíše dohrávalo. Do dalších utkáních je potřeba holkám vtisknout, aby se nepřizpůsobily tempu hry soupeře a abychom po celé utkání byly neustále aktivní.”