V posledním duelu na soustředění ve Španělsku a celkově posledním soupeřem před startem ligy bude dánský Aarhus.

Aarhus Gymnastikforening je klub sídlící v dánském městě Aarhus Založen byl v roce 1880 a jedná se o jeden z nejstarších klubů na území Dánska. Aarhus se začal věnovat fotbalu až po dvaadaceti letech své existence, tedy v roce 1902. Své domácí zápasy hraje Ceres Parku, který má kapacitu 19 433 fanoušků. 

V domácí nejvyšší soutěži získal Aarhus titul pětkrát. V letech 1955 až 1957 ho získal dokonce třikrát po sobě. Poslední prvenství má na svém kontě naposledy v roce 1986. Společně s Kodaní se jedná o nejúspěšnější tým v dánském poháru. Svou poslední, tedy devátou trofej v této soutěži získal AGF také naposledy před třiceti osmi lety. 

Na evropské scéně zažil své nejlepší období na začátku šedesátých a na konci osmdesátých let minulého století. V sezoně 1960-1961 se Aarhus dostal až do čtvrtfinále Poháru mistrů evropských zemí, předchůdce současné Ligy mistrů. Čtvrtfinále evropské soutěže si zahrál znovu až v sezoně 1988-1989, tentokrát v Poháru vítězů pohárů.

Po začátku 21. století zažíval klub své horší časy. Špatné výsledky vedly k postavením na konci tabulky a třikrát dokonce k sestupu do druhé nejvyšší soutěže. V dánské Superlize hraje znovu stabilně od sezony 2015-2016. V roce 2020 a naposledy v roce 2023 se AGF umístil na třetím místě.

V letošním ročníku Evropské konferenční ligy narazil Aarhus ve druhém předkole na belgické Bruggy. První utkání v Belgii skončilo 3:0 pro domácí. Odveta v Dánsku dopadla dobře pro AGF, a to když utkání rozhodl už ve třetí minutě Felix Beijmo, který vstřelil jedinou branku.