V nacházejícím týdnu máte skvělou možnost nechat si podepsat hned čtyři hráče A týmu a podebatovat s nimi o fotbale. Navíc vám sami načepují pivo Gambrinus. Tak za námi určitě dorazte do Starého Plzence i jedné z plzeňských pivnic.

Ve středu 6. října v 18:30 dorazí do pivnice Kartago na Lochotíně LukᚠKalvach s Luďkem Pernicou. Celou hodinu budou mít fanoušci možnost nechat si od hráčů načepovat pivo Gambrinus, podebatovat o fotbale a samozřejmě si nechat podepsat kartičku či jiný fanouškovský předmět.

O den později si to samé (rovněž od 18:30) zopakují Joel Kayamba a Dominik Janošek, tentokrát v pivnici Trial ve Starém Plzenci.

„Budeme se snažit načepovat to nejlepší pivo, aby fanouškům chutnalo. A kdyby to nebylo úplně předpisové, snad trochu přimhouří oko,“ říká s úsměvem LukᚠKalvach, který už se podobné akce zúčastnil již v minulosti. To pro mladého záložníka Dominika Janoška půjde o premiéru. „Na fanoušky se těším. Prohodím pár slov, rádi se jim podepíšeme,“ má jasno. Soutěžit se na místě bude i o sud piva.

Viktoriáni, ve středu a čtvrtek vás zveme na jedno, určitě dorazte!

Středa, 6. 10., 18:30, Kartago – Plzeň, Lochotín (LukᚠKalvach, Luděk Pernica)

Čtvrtek, 7. 10., 18:30, pivnice Trial ve Starém Plzenci (Joel Kayamba, Dominik Janošek) 

Na akci samozřejmě pro všechny účastníky platí aktuální pravidla pro prokázání bezinfekčnosti jako je tomu běžné ve všech restauračních zařízeních či na sportovních akcích. Děkujeme za jejich respektování.

Aktualizace: Kvůli povolání Joela Kayamby do národního týmu dorazí místo něj ve čtvrtek Aleš Čermák.