Viktoria Plzeň využila možnosti zaplnit sektor hostujících fanoušků, kteří mají vstup na stadion zakázaný, a pozvala na fotbal mladé fotbalistky a fotbalisty z klubů celého Plzeňské kraje. Fandit v boji o postup v Evropské konferenční lize tak přijedou kluci a holky například z Horažďovic, Petřína, Kláštera či Nalžovských Hor.

Fanoušci Dinama Záhřeb mají z disciplinárních důvodů svůj sektor na venkovních zápasech uzavřený. Viktoria Plzeň se tak se souhlasem UEFA rozhodla, že tato místa nabídne zdarma mládežníkům z klubů celého Plzeňského kraje.

„Zájem ze strany klubů byl opravdu velký, což nás velmi těší. Jsem rád, že jsme tuto možnost využili a můžeme mladým hráčům a hráčkám nabídnout, aby mohli zažít skvělou atmosféru velkého evropského zápasu přímo na stadionu. Věřím, že to pro ně může být obrovská motivace do další práce, aby se neustále zlepšovali, pracovali na sobě a jednou třeba oblékli viktoriánský dres stejně jako se to podařilo například Pavlu Šulcovi, Robinu Hranáčovi či naposledy Viktoru Baierovi. I oni pochází z regionu a splnili si tak svůj velký sen,“ říká generální ředitel klubu Adolf Šádek.

V zápase s Dinamem Záhřeb (čtvrtek, 18:45), ve kterém se Viktorka bude rvát o postup, tak budou fandit mládežníci například z FK Horažďovice, Slovanu Blatnice, SK Bolešiny, TJ Klášter, SK Nalžovské Hory, SK Horní Bříza, TJ Sokol Merklín a další. „Věřím, že si zápas užijí, přidají se k dalším fanouškům a společně nás poženou za postupem,“ říká záložník Viktorky Pavel Šulc.

Těšíme se na vás, užijte si zápas a určitě dorazte oděni do vašich klubových barev, abyste dali najevo, že právě vᚠklub podpoří Viktorku v boji o postup!