Po zisku šestého ligového titulu Viktorie Plzeň došlo v těchto dnech k prodloužení partnerství mezi klubem a společností VODÁRNA PLZEŇ a.s.

Dva plzeňské subjekty s více než stoletou tradicí navazují na úspěšnou spolupráci z předchozích let. Dlouhodobá podpora VODÁRNY PLZEŇ mistrovskému fotbalovému klubu bude opět zacílena na děti a mládež, a tak bude společnost minimálně po dobu dalších tří let i nadále Generálním partnerem mládeže. 

Během úspěšné spolupráce získal klub v české nejvyšší soutěži dva mistrovské tituly, zahrál si prestižní Ligu mistrů UEFA a podařilo se mu dosáhnout i na řadu úspěchů v úseku mládeže – v sezoně 2021/2022 například navázaly na A tým i výběry U13 a U16, které rovněž získaly mistrovský titul. Právě rozvoj a výchova mládeže bude důležitou součástí spolupráce i v nadcházejícím období.

„Velmi si vážíme úspěchů plzeňského fotbalového klubu a toho, jak skvěle naše město reprezentuje. Jsme rádi, že podporou mladých fotbalistů můžeme pomoci sportu a rozvoji nových talentů,“ uvedli při podpisu smlouvy předseda a místopředseda představenstva VODÁRNY PLZEŇ a.s. Pavel Šindelář a Petr Suchý.

Fotbalová Viktorie vítá pokračování spolupráce s jedním z důležitých partnerů klubu. „Velmi si této podpory vážíme a oceňuji především to, že spojení našeho klubu a plzeňské Vodárny je dlouholeté a pro obě strany velmi úspěšné. Těšíme se na další společná vítězství prvního týmu, ale zejména na další úspěchy a rozvoj talentované mládeže, který je možný i díky významné podpoře společnosti VODÁRNA PLZEŇ,“ sdělil u příležitosti slavnostního aktu generální ředitel klubu Adolf Šádek.