Po vysněném postupu do Ligy mistrů čeká viktoriány další program. V Českých Budějovicích je v rámci 5. kola FORTUNA:LIGY přivítá Dynamo. Na jihu Čech budou červenomodří potřebovat vaší podporu. Vstupenky na další ligový duel jsou v prodeji ve Viktoria shopu od čtvrtečních 12 hodin.

Anglické týdny Viktorky pokračují! Po strhující bitvě s Karabachem a vypuknutí následné postupové euforie budou svěřenci trenéra Michala Bílka znovu bojovat na dvou frontách. Na Střeleckém ostrově, kde neprohrála už dlouhých šestnáct let, poměří síly s českobudějovickým Dynamem.

Zápas se odehraje v sobotu 27. srpna od 16:00 a cena vstupenek dle ceníku domácího klubu činí 300 Kč. Platit se dá pouze v hotovosti. Fanshop je otevřený v pracovní dny od 9 do 17 hodin.

Společný výjezd fanoušků vlakem je naplánován na nedělní poledne. K výpravě červenomodrých podporovatelů se můžete připojit ve 12 hodin na Hlavním nádraží v Plzni, odkud bude vlak odjíždět. 

V případě, že se všechny vstupenky nevyprodají ve fanshopu, budou k zakoupení také na místě. „Doporučujeme fanouškům zakoupit si vstupenky ve Viktoria shopu a mít tak vše zajištěné dopředu. Děkujeme samozřejmě všem, kteří nás v sobotu na venkovním zápase podpoří,“ sdělil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„Zároveň jsme obdrželi od domácího klubu informaci o konání akce Země živitelka, která může způsobit komplikace s parkováním poblíž stadionu. Rádi bychom vás proto na tuto skutečnost předem připravili,“ dodal. 

Důležitou informaci pro fanoušky má i asistent trenéra Bílka Pavel Horváth: „U Nepomuku je objížďka, takže doufám, že fanoušci vyrazí včas, aby zápas stihli. V Budějovicích byl na naše utkání vždy sektor hostů plný a já věřím, že tomu tak bude i tentokrát,“ uvedl.

Na českobudějovickém stadionu Střelecký ostrov je samozřejmě potřeba dodržovat celý Návštěvní řád, tedy včetně přísného zákazu používání pyrotechniky.

Plán stadionu Střelecký ostrov: