Další velký fotbalový svátek se blíží. V úterý 4. října odehrají viktoriáni v Mnichově duel Ligy mistrů proti Bayernu. Vstupenky na tento venkovní zápas jsou v prodeji od čtvrtka 22. září a přednostní právo jejich nákupu mají permanentkáři.

Viktoriáni, nenechte si ujít další výjimečný večer ve společnosti UEFA Champions League. Věříme, že do Mnichova dorazíte v co největším počtu a podpoříte svůj v klub v atraktivním duelu!

Vstupenky na zápas v bavorské metropoli do sektoru pro viktoriánské fanoušky bude možné zakoupit pouze na jediném místě, a to na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Ty jsou otevřeny od tohoto čtvrtka a přednostní právo nákupu dostanou držitelé permanentní vstupenky pro sezonu 2022/2023.

„O vstupenky na utkání Viktorky v Mnichově evidujeme enormní zájem od fanoušků prakticky z celé republiky. Naše rozhodnutí tedy je, že vstupenky primárně nabídneme našim nejvěrnějším, tedy majitelům permanentních vstupenek. Pokud někteří z nich této možnosti nevyužijí, budeme moci následně spustit i volný prodej. Na druhou stranu vzhledem k tomu, že máme přes pět tisíc permanentkářů, může se stát, že ani zde nebudeme moci každému z nich vyhovět,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. „Předprodej bude ukončen vydáním poslední vstupenky,“ doplňuje.

Na jednu permanentku je možné u pokladen zakoupit vždy jednu vstupenku. Fanoušci si mohou na pokladně vybrat ze dvou druhů vstupenek - FANOUŠCI nebo KOTEL. Obě jsou stejné kategorie, nicméně oddělené.

Samozřejmě můžete přinést i více permanentek najednou a nakupit vstupenky pro své kamarády a známé. Zde je limit 5 permanentek / 5 vstupenek na osobu.

Cena vstupenky je 1250 Kč a na pokladně bude nutné platit v hotovosti. Rovněž je nutné na pokladnu permanentní vstupenku přinést fyzicky, nebo mít připravený QR kód v naší aplikaci.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN

Čtvrtek, 22. 9. 10:00 – 17:00

Pátek, 23. 9. 10:00 – 17:00

Sobota, 24. 9. 9:00 - 17:00

Neděle, 25. 9. 9:00 - 17:00

V neděli 25. 9. bude předprodej ukončen.