Viktoria Plzeň bude již dvanáctou sezonu v řadě bojovat o pohárovou Evropu, přímo u toho pak budou moci být opět i viktoriánští fanoušci. Prodej vstupenek na duel 2. předkola Evropské konferenční ligy proti Dynamu Brest, který se v Doosan Areně odehraje 22. července od 19:00, začíná v úterý!

Právě teď pilují viktoriáni formu na novou sezonu na soustředění v rakouském Westendorfu, ale již za dva týdny je čeká první ostrý zápas – 2. předkolo nově vzniklé Evropské konferenční ligy. Skvělou zprávou je, že duel s Brestem (22. 7. od 19:00) budou moci přímo v Doosan Areně sledovat i fanoušci Viktorky, což před rokem nebylo možné.

„V tuto chvíli počítáme s polovinou kapacity Doosan Areny. Jako první si samozřejmě za zvýhodněnou cenu budou moci lístek pořídit majitelé permanentních vstupenek, následně bude i volný prodej,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Předkupní právo se jako obvykle tedy vztahuje na všechny majitele nových permanentních vstupenek 2021/2022, kteří budou také cenově zvýhodněni. Svoji vstupenku si budou moci zakoupit od úterý 13. července na pokladnách či online. Prodej bude spuštěný ve 13:00. Návod na ONLINE prodej najdete zde.

„Vzhledem k tomu, že budou muset fanoušci být usazeni ob místo, může si permanentkář vybrat vstupenku přímo ze své kategorie či zvolit volné místo v kategorii nižší. Konkrétní sedačku z permanentky však při dodržení pravidel všem garantovat nedokážeme, stejně tak se může vzhledem k omezené kapacitě a usazování stát, že konkrétní permanentkář již nebude mít na výběr ze své kategorie. Věříme, že naši fanoušci budou mít v těchto případech pochopení. Snažíme se udělat maximum, musíme se však řídit aktuálními pravidly,“ žádá fanoušky Hanzlík.

Dodržena musí být i již známá pohárová praxe pro sektory S8, T9, C a D. Majitelé permanentek si budou moci vybrat náhradní místa z volné kapacity. 

Pokud si někdo zakoupí novou permanentní vstupenku ve volném prodeji těsně před spuštěním prodeje na Brest, je nutné počítat s určitým časovým prodlením, než bude jeho vstupenka zaktualizována v systému, do druhého dne by však mělo být vše funkční a budeme se vždy snažit vyjít maximálně vstříc.

Na jednu permanentku 2021/2022 lze zakoupit vždy jednu vstupenku.

Volný prodej vstupenek na utkání s Brestem bude odstartován ve čtvrtek 15. července ve 13:00 a bude probíhat rovněž na pokladnách i online. Permanentkáři mají tedy do tohoto data rezervovány vstupenky, pokud této možnosti nevyužijí, půjdou do volného prodeje i tato místa. V tomto případě by platí omezení nákupu online na maximálně pět vstupenek.

„Jsme rádi, že alespoň nějaký počet fanoušků bude moct být přímo na stadionu. Slibujeme, že se o postup do dalšího předkola porveme ze všech sil,“ vzkazuje z rakouského soustředění Jean-David Beauguel, nejlepší střelec Viktorky v uplynulé sezoně.

Pro vstup na stadion bude potřeba prokázat bezinfekčnost. A to jedním z následujících způsobů:
  • negativním RT-PCR testem ne starším než 7 dní
  • negativním POC testem na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 ne starším než 3 dny
  • certifikátem o provedeném očkování, kdy od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní), nebo od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu uplynulo nejméně 14 dní
  • potvrzením o prodělání nemoci covid-19 ne starším než 180 dní
  • Lze využít i testování v zaměstnání (ne starší než 72 hodin), které doložíte potvrzením od zaměstnavatele či čestným prohlášením

Viktoriáni, přijďte svůj tým podpořit v boji o postup do dalšího předkola Evropské konferenční ligy #ZPATKYNASTADION! Těšíme se, že alespoň některé z vás budeme moci přivítat znovu v Doosan Areně.

Dle aktuálních regulí UEFA není povolený vstup na stadion fanouškům hostujících týmů.

Předprodej permanentkáři:
Úterý 13. července, 13 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Středa 14. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Čtvrtek 15. července, 9 – 13 (pokladny za severní tribunou), online

Volný prodej:

Čtvrtek, 13 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Sobota 17. července, 9 - 13 (pokladny za severní tribunou), online
Neděle 18. července, 13 - 18 (pokladny za severní tribunou), online
Pondělí 19. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Úterý 20. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online
Středa 21. července, 9 – 17 (pokladny za severní tribunou), online

Ceny vstupenek pro permanentkáře:
1. kategorie – 200 Kč
2. kategorie – 170 Kč
3. kategorie – 130 Kč
4. kategorie – 100 Kč

Ceny vstupenek ve volném prodeji:
1. kategorie – 300 Kč
2. kategorie – 270 Kč
3. kategorie – 230 Kč
4. kategorie – 200 Kč