Viktoria Plzeň zažívá fantastický vstup do ligové sezóny – v osmi utkáních osmkrát zvítězila a právem jí patří první příčka tabulky. Vedoucí postavení bude chtít potvrdit i na hřišti tradičního rivala pražské Sparty (neděle 15. října od 18.00). Viktoriáni si mohou vstupenky na tento duel pořídit v Doosan Areně již v úterý 3. října.

Zápasy Viktorie se Spartou měly vždy šávu, bez ohledu na postavení v tabulce si oba celky na hřišti nic nedarovaly. Poslední zápas na Letné navíc Plzeňané prohráli 0:2, nyní budou chtít uspět a v hledišti jim k tomu může pomoci hlas každého z vás.

Již v úterý 3. října si mohou všichni permanentkáři zajistit přednostně vstupenky na očekávané utkání. Prodej startuje v 9:00 na pokladnách za severní tribunou stadionu. Oproti jedné permanentce bude možné zakoupit jednu vstupenku v ceně 220 Kč, je tedy možné, že jeden permanentkář zajistí lístky na zápas na Spartě i pro své kamarády a známé. Musí mít ovšem při nákupu k dispozici jejich permanentní vstupenky. Platba bude možná pouze v hotovosti.

Předprodej pro majitele celosezonních vstupenek se uzavře v sobotu 7. října. V případě, že se kapacita sektoru hostujících fanoušků letenského stadionu nevyčerpá už během této doby, bude od neděle 8. října spuštěn volný prodej.

Jeden tým, tisíce srdcí, jeden sen. Pojďme společně podpořit Viktorku v důležitém a ostře sledovaném zápase!