Jízda začíná! Nová sezona je tady a my v ní bojujeme nejen o Ligu mistrů, ale také o obhajobu mistrovského titulu. Po Pardubicích, se kterými v sobotu zahájíme domácí šňůru ligových zápasů, dorazí do Doosan Areny nováček z Brna. Lístky na tento duel je možné zakoupit právě teď.

První domácí zápas a postupový večer v Doosan Areně? Něco neskutečného! Pět gólů v síti Helsinek, mexické vlny, celý stadion na nohou. Prostě od první minuty červenomodré peklo, které hnalo Viktorku za postupem. Téměř 11 tisíc fanoušků a vyprodané domácí sektory, to zkrátka chcete zažít.

Přijďme to zopakovat i v lize! Do Plzně zavítá brněnská Zbrojovka, která se po roce vrací na nejvyšší českou scénu. „V Plzni to máme založené na tom, že všichni táhneme za jeden provaz. Fanoušci i klub. Funguje nám to. Atmosféra bývá neuvěřitelná a chtěl bych fanoušky už teď pozvat na další zápas,“ řekl Jan Sýkora. Viktoriáni, zajistěte si vstupenku co nejdříve, a vám další skvělý zápas mistrů FORTUNA:LIGY neunikne.

Utkání s Brnem se odehraje v sobotu 20. srpna od 16 hodin. Prodej vstupenek odstartuje ve čtvrtek 4. srpna ve 13 hodin prodávají, a nyní dokonce v první vlně, v rámci které si můžete do středy 10. srpna lístek pořídit za zvýhodněnou cenu. Druhá vlna bude vzápětí následovat od čtvrtka 11. srpna. Ceník lístků najdete ZDE. 

Prodej lístků na domácí duel probíhá tradičně online, na prodejních místech Plzeňské vstupenky, a také v našem Viktoria shopu. Zakoupit si je můžete také při odchodu po sobotním utkání s Pardubicemi na pokladnách. 

Těšíme se na vás v Doosan Areně a věříme, že společně vytvoříme parádní atmosféru, která nás požene k výhře!