O víkendu si na své konto připsaly vysoká vítězství kategorie U13, U12 a WU13. Dalekou cestu do Karviné zvládla naše sedmnáctka.

Karviná vs. FCVP U19 1:0
Střelci:
83. Caua
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Vyrovnaný zápas, ve kterém soupeř dokázal vstřelit branku ke konci utkání. Nám se bohužel nepodařilo využít vytvořené příležitosti.”


Bohemians vs. FCVP U18 1:1
Střelci:
45. Černý - 17. Macháč
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Bohemians potvrdili svoji dlouhodobou kvalitu. My jsme podali velice zodpovědný a běžecky myslím nadprůměrný výkon. V utkání  jsme se ujali vedení po hezké akci z levé strany. Bohužel jsme se nevyvarovali chyb na konci prvního poločasu. Nejprve jsme domácím nabídli penaltu, kterou ale neproměnili, tolik štěstí jsme neměli v poslední minutě, kdy tečovanou střelou vyrovnali. Druhý poločas jsme mohli vstřelit dva góly, ale bohužel jsme trefili tyčku a břevno a zápas skončil zaslouženou remízou.”


Karviná vs. FCVP U17 1:2
Střelci:
78. Valošek – 1. Průša, 25. Průša
Hodnocení trenéra Pavla Fořta: „Kluky jsme nabádali, aby byli trpělivý a chtěli jsme dát brzy gól. To se nám povedlo asi v 15. vteřině a kluci se uklidnili. První poločas jsme kromě jedné šance měli zcela pod kontrolou. Poté jsme zvýšili na 2:0, mohli jsme přidat i více gólů. Do druhé půlky jsme nastoupili stejně. Prvních 10 minut jsme tlačili, měli jsme šance, neproměnili jsme. Poté soupeř trochu chytl lauf a povedlo se mu snížit. Musím kluky pochválit, že to zvládli a bylo vidět, že si za tím vítězstvím šli od začátku.”


Bohemians vs. FCVP U16 2:2
Střelci:
16 Müller, 90. Svoboda – 81. Kricner, 85. Vukovič
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „V utkání s Bohemians jsme chtěli být aktivní. Toto se nám vcelku dařilo celé utkání. V 16. minutě šel soupeř do vedení střelou z pokutového území po odraženém míči. Jsme rádi, že tato branka mužstvo nezlomila. Dobře jsme kombinovali a vytvořili si příležitosti ke vstřelení branky. Nutno podotknout, že i soupeř měl své šance.

V 81. minutě jsme srovnali po přihrávce Rožánka Kricnerem na 1:1 a o čtyři minuty později se prosadil Vukovič – 1:2. Bohužel v doslova poslední minutě utkání Bohemians vyrovnala na konečných 2:2.

Přesto chceme tým pochválit za herní projev, bojovnost do konce utkání a víru v otočení výsledku.”


Č. Budějovice vs. FCVP U15 2:1
Střelci:
24. Cháb, 76. Cháb – 9. Volf
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „Prvních 20 minut dle předpokladu velká intenzita utkání, kdy jsme v 5. minutě trefili tyč a od tyče se odrazilo po čáře do gólmana. Přesto jsme šli po střele zpoza vápna Volfem do vedení 1:0. Následně jsme obdrželi branku při ztrátě na útočné polovině. Druhý poločas byl vyrovnaný, kdy jsme měli dvě obrovské příležitosti, které jsme bohužel nevyužili. Naopak jsme udělali chybu na půlce hřiště a po nešastném odrazu šel útočník soupeře sám na branku a rozhodl zápas na 2:1 v nᚠneprospěch. Rozhodla dnes efektivita v pokutovém území, kde byl soupeř důraznější.”


Č. Budějovice vs. FCVP U14 5:2
Střelci:
10. Přibyl, 22. Matějka, 23. Matějka, 28. Bindr, 52. Novotný – 19. Běhounek, 40. Kyklhorn
Hodnocení asistenta trenéra Daniela Sýse: „V Budějovicích jsme sehráli pohledný zápas proti silnému  soupeři, který má ve svém týmu velmi dobré individuality.

Zápas jsme bohužel prohráli zaslouženě 5:2. Oproti soupeři jsme byli méně efektivnější v poslední třetině hřistě a daleko více jsme propadali v obranných činnostech hry.

I přesto jsme odehráli dobrý zápas a je na čem stavět. Nᚠtým je tvořen z mnoha nově příchozích hráčů a chvíli potrvá, než si noví kluci zvyknou na kvalitní soupeře a vyšší tempo hry.”


Jablonec vs. FCVP U13 7:12
Střelci:
3. Zich, 29. Pfeffer, 40. Šovíček, 43. Ihnatišín, 48. Hofman, 50. Zich, 63. Svojtka - 10. Mrázek, 14. Chlan, 15. Velíšek, 16. Lavička, 21. Hrdina, 26. Serhiienko, 30. Koura, 31. Minařík, 53. Limberský, 56. Lavička, 57. Serhiienko, 88. Harrison
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „V Jablonci jsme odehráli vydařenou první třetinu, poté jsme ale několikrát zbytečně inkasovali a i naše produktivita silně pokulhávala. Do příštích utkání se musíme zlepšit hlavně v obranných činnostech.”


Jablonec vs. FCVP U12 1:12
Střelci:
85. Hádek - 9. Bordeniuc, 13. Kostohryz, 24. Zeman, 45. Zeman, 46. Zeman, 63. Chlumský, 68. Chlumský, 70. Chlumský, 73. Staněk, 75. Matsola, 77. Kovařík, 87. Chlumský
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „V utkání jsme první a druhou třetinu soupeře přehrávali mírně, ve třetí jsme měli již převahu větší a vyjádřili to i výsledkově.”


Příbram vs. FCVP Ženy B 1:1
Střelci:
11. Smíšková – 90. Märzová
Hodnocení trenéra Tomáše Lemáka: „Průběh utkání nesouhlasí s konečným výsledkem. Celé utkání jsme byli lepším týmem, bohužel jsme zklamali v zakončení. Soupeř šel do vedení po špatné komunikaci obranné řady, poté jsme je již nepustili do vážnější šance. Zato my neproměňovali jednu šanci za druhou. Štěstí se na nás usmálo až v nastavení, kdy se ujala střela zpoza vápna.”


Dukla vs. FCVP WU18 2:5
Střelci:
1. Nováková, 60. Uchytilová - 54. Tvrdíková 58. Rancová, 66. Brandlová, 70. Kadlecová (pen.), 72. Rancová
Hodnocení trenéra Ondřeje Lokaje: „Utkání se nám zkomplikovalo hned asi v 15. vteřině, kdy jsme inkasovali na 1:0 a celý první poločas jsme se trápili. Nemohli jsme se dostat do jejich vápna a až koncem první půle si vytvořili větší tlak. Do druhé půle jsme museli udělat změny v rozestavení a vystřídat i některé hráčky. Nové holky oživily ve druhém poločase naši hru a utkání jsme otočili po pěkných akcích.”


Dukla vs. FCVP WU13 6:18
Střelci:
11. Kohoutová, 25. Sudková, 41. Sudková, 43. Kolingerová, 45. Tlustá, 63. Kolingerová – 4. Raunerová, 7. Šandová, 9. Dragounová, 10. Hrdličková, 18. Hrdličková, 22. Pohořalá, 24. Hrdličková, 34. Poláková, 35. Raunerová, 40. Hrdličková, 49. Poláková, 49. Poláková, 50. Raunerová, 55. Pohořalá, 58. Hrdličková, 64. Vacíková, 69. Kratochvílová, 70. Kratochvílová
Hodnocení trenéra Davida Rady: „Holky musíme pochválit za to, že se nám povedlo zvýšit střeleckou efektivitu a soupeřkám nastřílet 18 branek. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, byli jsme lepší na míči, potvrdili jsme to vstřelenými brankami a soupeřky jsme téměř do žádných šancí nepouštěli a inkasované góly pramenily z naši ztráty koncentrace v již rozhodnutém zápase.”