Ostrý start ligového jara je za dveřmi. Již příští sobotu od 15:00 čeká tým trenéra Michala Bílka souboj s Hradcem. A již teď je jasné, že Doosan Arena bude téměř plná. V prodeji zbývá už jen přes 100 balíčků v rámci akce Zahřejem se na Viktorce. S nákupem vstupenek tedy rozhodně neváhejte.

Akce Zahřejem se na Viktorce má jasný cíl: aktivovat fanoušky, aby zaplnili Doosan Arenu a vytvořili hned od úvodního jarního kola viktoriánům úžasnou podporu z hlediště. Skvělou zprávou je, že je stadion prakticky zaplněný a zbývají poslední balíčky vstupenek na první tři duely (Hradec, České Budějovice, Liberec), kdy fanoušek zaplatí za dva a třetí lístek obdrží od klubu zdarma.

„V tuto chvíli zbývá v prodeji lehce přes 100 balíčků, pak bude Doosan Arena vyprodaná. Pokud tedy někdo s nákupem váhá, měl by si pospíšit,“ informuje o aktuálním stavu mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

Balíček lze zakoupit pohodlně z domova ZDE.

Zprávu o mimořádném zájmu samozřejmě zaznamenali i hráči během soustředění v Benidormu, odkud se včera vrátili domů. „Tohle je skvělé! Je důležité, že půjdeme do boje s plným stadionem a budeme potřebovat každého fanouška. Jsem si jistý, že s takovou podporou v zádech budeme ještě silnější,“ má jasno záložník Václav Pilař s tím, že fanouškům ani na konci ledna rozhodně zima nebude. „Na Viktorce se zahřejem společně,“ slibuje fanouškům.

Aby nezbyla volná ani jedna sedačka, je důležité, aby přišli i všichni permanetkáři, kteří klub podporují dlouhodobě a věrně. „Pokud kdokoli z jakéhokoli důvodu hned na první zápas nemůže, žádáme jej, aby svou permanentku zapůjčil někomu známému nebo rovnou nabídl své místo ostatním zájemcům. Za toto vstřícné gesto předem děkujeme,“ žádá mluvčí klubu. 

Takto uvolněné místo bude klub moci nabídnout například žákům partnerských škol, které na utkání za odměnu zve. A zájem z jejich strany je obrovský. „Očekáváme okolo dvou tisíc malých viktoriánů s doprovodem, což nám dělá velkou radost,“ říká Hanzlík (více o projektu Viktorka do škol se dozvíte ZDE).

„Ale samozřejmě věříme, že žádný permanentkář si tento zápas nenechá ujít a dorazí,“ uzavírá „Pilka“.

Nabídnout své místo mohou permanetkáři ZDE.