Jednadvacetiletý záložník Jan Suchan po návratu ze soustředění ve Španělsku míří do FK Příbram, kde bude hostovat v jarní části sezony. Útočník Aidin Mahmutovič naopak opouští Viktorii natrvalo a přestupuje do Řecka.

Jan Suchan přišel do Viktorie v roce 2015 právě ze středočeského klubu a už v něm jednou hostoval, nyní si to zopakuje. „Jde o velmi talentovaného hráče, což prokazoval i nyní v zimní přípravě. Chceme, aby na jaře pravidelně nastupoval a získával zkušenosti. Proto je pro něj hostování v ligovém mančaftu přínosné a rozhodli jsme se právě pro toto řešení,“ uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek s tím, že hráč má šanci podívat se i na mistrovství Evropy jednadvacetiletých. „I z tohoto důvodu musí na jaře pravidelně hrát nejvyšší soutěž. U nás je na jeho postu v současnosti extrémní konkurence.“

Druhým odchodem ze Štruncových sadů je přestup Aidina Mahmutoviče do řeckého klubu Panionios FC. Útočník v minulé sezoně hostoval v Příbrami a Viktoria již s jeho službami nepočítá. „Po vzájemné dohodě jsme se domluvili, že mu umožníme přestup do zahraničí. Přejeme mu v novém angažmá hodně úspěchů,“ řekl Adolf Šádek.