Dorazíte zítra na utkání s Karvinou s předstihem? Zaběhněte na Rodinnou tribunu Hitrádia FM Plus, kde vzniká nová eSport zóna a najdete na ní i naše hráče, se kterými se můžete poměřit!

Od 18:00 do 19:30 v sobotu budou na Rodinné tribuně v nově vzniklé eSport zóně FCVP_Pikej, FCVP_Typci a FCVP_JamesBony, tedy viktoriánští hráči ze světa eSportu. Můžete si tak s nimi přijít poměřit síly a zahrát FIFU 19.

Profesionální hráč FCVP_T9Laky se pak účastní kvalifikace na FIFA 19 Cologne Cup, tedy na turnaj, na kterém budou v Kolíně nad Rýnem hráči ze 42 různých zemí ze všech kontinentů. Proto se nemůže zúčastnit sobotního předzápasového programu.

A pozor, pokud si dorazíte zahrát, budete si moci zasoutěžit o ceny z naší nové kolekce eSportu! Tu si samozřejmě můžete již pořídit také v našem Viktoria shopu či na eshop.fcviktoria.cz.

A co vůbec sekce eSport a FCVP je? Na konci minulé sezony rozšířila Viktoria své působení do světa konzolových her. Do projektu se zaměřením na FIFA sekci angažovala momentálně nejlepšího hráče v ČR Lukáše Poura, který figuruje pod přezdívkou T9Laky.

V rámci spolupráce s organizací Inaequalis (INAE) budou za Viktorii Plzeň na turnajích nastupovat další vybraní hráči s aktuálně nejvyšší výkonností. Součástí projektu jsou i další propagační eventy a aktivity pro fanoušky, jako třeba sobotní akce.

Viktoria má svůj vlastní Twitch kanál (FCVP_TV), na kterém se FCVP_T9Laky pravidelně věnuje komentování svých víkendových utkání a v instruktážních videích s názvem PLAY LIKE LAKY učí amatérské hráče jednotlivým dovednostem.