30. 12. 1899    

21. kolo / Pátek 12. 4. 2019, 11:00 / SCM Mladé

21. kolo / Pátek 12. 4. 2019, 11:00
SCM Mladé

SK Dynamo Č. Budějovice

2:0

(0:0)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

SK Dynamo Č. Budějovice

Červenec – Spadaccini (80. Etemike), Carda, Pařízek, Pravda (90. Vítovec), Červený, Talovierov, Strejček, Sedlák (87. Kortiš), Kalu, Matuška.

FC Viktoria Plzeň

Bleha – Halász, Gabriel (80. Lehký), Strmiska, Žilák – Fišer, Ruda, Kuhajda – Koželuh (78. Pecháček), Vrba, Václavík (67. Popovič).

statistiky

Branky: 46. Strejček, 48. Sedlák, ŽK: Talovierov, Matuška – Kuhajda, Gabriel, Rozhodčí: Myška – Tupý, Vrchota.

Diváci: 100

hodnocení trenéra

Pavel Fořt (FC Viktoria Plzeň): „České Budějovice hrají ve spodní části tabulky, takže jsme věděli, že nás čeká bojovné a bránící mužstvo. První poločas jsme měli totálně pod kontrolou, kromě asi jednoho rohu a standardky. Měli jsme územní převahu, dokonce i jednu stoprocentní šanci a další dvě dobré příležitosti. Hru jsme kontrolovali, dobře jsme kombinovali a snažili se dostat do vápna, ale tam nám bohužel chyběla pohotovost. Gól jsme nedali, ale ten první poločas jsme zvládli dobře herně. Ve druhém poločase jsme po individuální chybě, kdy jsme neodkopli míč a hráli zbytečně složitě, inkasovali. Kluky jsem na to připravoval, že se to může stát, bohužel pár vteřin nato přišla další chyba – nedorozumění hráčů – a nepobrali jsme míč a soupeř se krásnou střelou dostal do vedení 2:0. Bohužel se porážíme sami individuálními chybami, na každý gól se hrozně moc nadřeme. Je to vždy o koncentraci jedinců. Po té druhé brance jsme se snažili dostat do akcí, ale kluci byli trochu zlomení, Budějovice hrály to, co potřebovaly a pohlídaly si výsledek. Bohužel jsme ze tří střel na bránu dostali dva góly a sami produktivní nejsme. Ty individuální chyby, které děláme, by se stávat neměly. Tři zápasy v řadě jsme nedali gól, což je také špatně. Kluci by si měli uvědomit, že i do druhého poločasu musí vstupovat koncentrovaně. Z výsledku jsem tedy zklamaný, kluky to bohužel také sráží na zem, že nedokážeme uhrát jednoduché situace a dostáváme laciné góly.“