30. 12. 1899    

30. kolo / Středa 17. 4. 2019, 11:00 / Na Litavce UMT

30. kolo / Středa 17. 4. 2019, 11:00
Na Litavce UMT

FK Viagem Příbram

0:1

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Viagem Příbram

Melichar – Benda, Mezera, Jelínek, Jílek (74. Ptáček), Obdržal, Budínský, Sirotek (46. Nezník), Belej, S. Gabriel (46. Vavruška), Puchmertl.

FC Viktoria Plzeň

Bleha – Halász, Š. Gabriel, Strmiska, Žilák – Fišer (85. Petrmichl), Ruda, Kuhajda (75. Kodýdek) – Vrba, Pecháček, Václavík (75. Koranda).

statistiky

Branka: 45. Fišer, ŽK: Bleha, Rozhodčí: Vlček – Vyhnanovský, Machýček.

Diváci: 80

hodnocení trenéra

Pavel Fořt (FC Viktoria Plzeň): „Příbram patří mezi lepší týmy soutěže. V prvním poločase, asi kromě začátku, jsme měli více ze hry, jen jsme se gólově neprosazovali. Byly z toho spíše jen centry do vápna, a tak jsem kluky nabádal, že může rozhodnout standardka. Na konci první půle jsme z jedné dali gól, což nás pomohlo. Ve druhém poločase jsem chtěl, abychom do toho nešli jak v Českých Budějovicích. Zvládali jsme to, chyběla ovšem trochu větší pohotovost. Pak jsme prostřídali a domácí nás trochu zatlačili, měli nějaké šance, my hrozili z brejků, ale bohužel jsme je nevyřešili ani do střely, což mě mrzí. Gól na 2:0 by nás uklidnil, ale kluci do toho zápasu dali všechno a jsem rád, že po třech prohraných zápasech slavíme venkovní výhru bez obdržené branky. Kluci to odmakali, patří jim dík.“