30. 12. 1899    

13. kolo / Neděle 24. 3. 2019, 13:15 / 33. ZŠ Terezie Brzkové

13. kolo / Neděle 24. 3. 2019, 13:15
33. ZŠ Terezie Brzkové

FC Viktoria Plzeň

2:4

(1:1)

AC Sparta Praha

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Žížková, Červenková – Sutnarová, Vojtová, Košiková, Rancová, Alexová, Herbrychová, Navrátilová, Cinková, Zahradníková, Šottová, Švecová.

AC Sparta Praha

Bryscejnová – Šmídová, Vokurková, Šermauerová, Kloudová, Machotová, Truksová, Jakubů, Svobodová, Masaříková, Nováková, Málková.

statistiky

Branky: 15. Košiková, 35. Navrátilová – 30. Masaříková, 37. Šermauerová, 42. Šermauerová, 57. Svobodová, Rozhodčí: Votruba.

Diváci:

hodnocení trenéra

Petr Žížek (FC Viktoria Plzeň): „V úvodu zápasu jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si tři jasné gólové situace, když jsme sami postupovali na branku. Bohužel se nám povedlo proměnit pouze jednu. Poté se hra vyrovnala a v závěru poločasu soupeř snad z první střely vyrovnal, když dorazil vyražený míč do prázdné branky. Druhý poločas jsme začali výborně, hned se nám podařilo vstřelit branku na 2:1, ale vzápětí kopala Sparta penaltu a bezpečně jí proměnila. To byl zlomový okamžik zápasu, za chvíli to bylo po naší chybě v obraně 2:3 – nedorozumění hráček při odkopu míče. Poté to byl spíše boj o míč, ještě pár střel, ale žádná neohrozila branku hostů. V závěru jsme dostali čtvtý gól, kdy soupeř využil naší snahy o vyrovnání. Hráčky musim pochválit za bojovnost a nasazení v zápasu.“