30. 12. 1899    

Nadst. / Sobota 4. 5. 2019, 15:00 / Pardubice, Letní stadion

Nadst. / Sobota 4. 5. 2019, 15:00
Pardubice, Letní stadion

FK Pardubice

1:2

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Pardubice

Melounová – Dytrtová, Jedličková, Hladová, Hlaváčová, Hubáčková, Slavíková, Štiková, Vojáčková, Bělíková, Borovičková, Kadlecová, Pírková, Tučková.

FC Viktoria Plzeň

Červenková, Žížková – Šotová, Sutnarová, Vojtová, Košiková, Rancová, Alexová, Herbrychová, Navrátilová, Gotthardtová, Zahradníková, Šottová, Švecová, Kozlíková.

statistiky

Branky: 53. Hlaváčová – 7. Košiková, 40. Sutnarová, ŽK: Gotthardtová, Rozhodčí: Málek.

Diváci: 20

hodnocení trenéra

Petr Žížek (FC Viktoria Plzeň): „Domácí jsou na druhém místě a byli považováni za favorita. Naše hráčky ale k zápasu přistoupily velice zodpovědně a byly po celé utkání lepším týmem. V úvodu zápasu jsme si vytvořili hned několik slibných šancí, Sutnarová sama před brankou pálila do tyče. V zápětí Košiková po hezké akci vstřelila branku na 1:0. Do konce poločasu jsme ještě ohrozili branku, ale bez úspěchu. Soupeř praktikoval dlouhé nakopávané míče za naši obranu, se kterými jsme si až na pár výjimek dokázali poradit. Druhý poločas jsme zahájili náporem, kdy se po mnoha šancích ujala až Sutnarové střela k tyči – 2:0. Poté nás podržela brankářka výtečnými zákroky. V závěru se podařilo domácím snížit na 1:2, ale to bylo vše, co jsme jim dovolili. Zbytek utkání jsme si pohlídali a zaslouženě jsme si odvezli krásné tři body. Celý tým zasluhuje velké uznání za předvedený výkon a doufám, že to zopakujeme v dalším důležitém utkání, kdy hrajeme na hřišti Slavie Praha.“